Lifestyle

Τσαφούλιας: «Δεν έγινε τυχαία ο ντόρος με τον Βλάχο θέλουν να τραβηχτεί η προσοχή από τα Τέμπη»

Τσαφούλιας: «Δεν έγινε τυχαία ο ντόρος με τον Βλάχο θέλουν να τραβηχτεί η προσοχή από τα Τέμπη»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Gpop

Τι κρύβεται πίσω από όλα τελικά;

Πρεμιέρα έκανε η παράσταση «Η αξία της ζωής», με τον σκηνοθέτη, Σωτήρη Τσαφούλια να δίνει το «παρών».

View this post on Instagram

A post shared by P A N O S V L A H O S (@panos_vlahos_official)

Ο ίδιος μίλησε στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν εκεί και απάντησε για τον σάλο που δημιουργήθηκε με τον Πάνο Βλάχο.

«Σε κάθε πρεμιέρα τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα. Είναι ένα πολύ ωραίο και ανθρώπινο έργο και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που σήμερα στην πρεμιέρα, μαζί με φίλους και συνεργάτες, θα το δούμε όλοι μαζί και θα το απολαύσουμε», είπε αρχικά.

Για τον Πάνο Βλάχο, ο Σωτήρης Τσαφούλιας απάντησε: «Δεν θεωρώ τίποτα τυχαίο, χωρίς να είμαι ούτε συνομοσιολόγος ούτε τίποτα. Πιστεύω ότι ο λόγος που γίνεται αυτό είναι για να τραβηχτεί η προσοχή μας από την υπόθεση των Τεμπών. Εκμεταλλευόμαστε ένα γεγονός, για να δώσουμε την προσοχή μας κάπου αλλού».

Η παρέμβαση Τσαφούλια στη Γερμανού: «Δεν γνώρισα ποτέ νεκρόσακκο που να χωράει δύο ανθρώπους»

«Έχουν ακουστεί πολλά πράγματα τον τελευταίο καιρό και εμένα με έχουν μαλώσει πάρα πολλές εκπομπές. Άκουσα από τον κ. Πανόπουλο μία φράση. Με πολλή αγάπη θα σου πω ότι δεν είναι επιχείρημα το αν ένας δεν καταλάβει πρέπει να προσέχουμε τι λέμε.

Σε ό,τι αφορά την προτροπή της βίας. Υπάρχει ένας συνάνθρωπός μας που ζητά εισαγγελική παρέμβαση όταν εκείνος έδινε οδηγίες στους γυναικοκτόνους στην περίπτωση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Υπάρχει δημοσιογράφος που έχει διένεξη με τον Πάνο που αστειευόταν με τις σφαίρες που είχε δεχτεί ο κύριος Κοτζιάς και έχει πει θυσία τα Τέμπη. Έχουμε υπουργό που επί των ημερών του έγινε το μεγαλύτερο έγκλημα και λέει στους γονείς ότι ο πόνος του πρέπει να είναι βουβός.

Τι πρέπει να κάνει ο εισαγγελέας; Ο Πάνος τραγούδησε σε 500 άτομα και οι τηλεοράσεις το αναμετέδωσαν σε 6 εκατομμύρια.

Δεν γνώρισα ποτέ νεκρόσακκο που να χωράει δύο ανθρώπους. Οποιοσδήποτε νοήμων άνθρωπος θα πρέπει να πάει στο σακί και στο τσουβάλιασμα όταν μιλάμε για έναν πολιτικό, έναν δημοσιογράφο και ένα σακί.

Όλο αυτό γίνεται για να φύγει η προσοχή μας από τα Τέμπη και τη διεθνή ξεφτίλα. Βγάλαμε τώρα ένα τραγούδι που παίζεται έναν χρόνο» ανέφερε ο σκηνοθέτης και συμπλήρωσε: «Κάθε μέρα χάνουμε και μια ελευθερία».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments