Lifestyle

Διονύσης Αλέρτας: «Από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά δεν με πλήρωσαν ποτέ»

Διονύσης Αλέρτας: «Από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά δεν με πλήρωσαν ποτέ»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Dionisis Alertas

Διονύσης Αλέρτας: «Έχω χωρίσει. Ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος είμαι, δεν είναι κρυφό, ούτε κάτι που δεν το λέμε. Άμα κάτι "δεν πάει", δεν πάει, δεν μπορείς να το τραβάς από τα μαλλιά»

O Διονύσης Αλέρτας έδωσε συνέντευξη και μίλησε για το πέρασμά του από την τηλεόραση, αλλά και για τις φήμες ότι δεν έδωσε το παρών στη βάφτιση του γιου του.

View this post on Instagram

A post shared by Dionisis Alertas (@dionisis_alertas)

Ο γνωστός pastry chef μίλησε στην εφημερίδα «On Time» κι αρχικά, αναφέρθηκε στα ριάλιτι που προβάλλονται στην τηλεόραση αυτή την περίοδο.

«Τώρα πια δεν βλέπω καν τηλεόραση, έχω συνδρομητικά. Έχουν κουράσει τα παιχνίδια όπως το MasterChef, έτσι νομίζω. Δεν υπάρχουν μάγειρες και ζαχαροπλάστες να δουλέψουμε μαζί. Τα παιχνίδια δεν ξέρω πώς γεμίζουν. Με το Survivor δεν ασχολούμαι καν, δεν μου λέει κάτι», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, μίλησε για το δικό του πέρασμα από την τηλεόραση. «Ποτέ δεν ήμουν κάθε μέρα στην τηλεόραση. Ήμουν στη Φαίη Σκορδά μία φορά την εβδομάδα. Ήταν ωραίο, αλλά δεν είχα τόσες ευθύνες στη δουλειά μου όπως τώρα. Από την εκπομπή της Φαίης δεν πληρώθηκα ποτέ. Νομίζω ότι ποτέ κανένας δεν πήρε λεφτά, κανένας δεν πληρωνόταν», εξήγησε.

Όσο για τις φήμες ότι δεν πήγε στη βάφτιση του γιου του, ο Διονύσης Αλέρτας είπε: «Όχι, αυτό είναι αστείο. Δεν μπορεί να γίνει βάφτιση, αν δεν υπογράψει ο μπαμπάς εφόσον είναι στη ζωή. Κι εγώ ζω, δόξα τον Θεό. Έγινε ένα λάθος σκηνικό από την πρώην σύζυγό μου, οπότε το διορθώσαμε. Έγινε μία ανάρτηση από εκείνη κι ήταν λάθος της αλλά εντάξει, δεν πειράζει, το συγχωρώ κι αυτό».

Τέλος, πρόσθεσε: «Έχω χωρίσει. Ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος είμαι, δεν είναι κρυφό, ούτε κάτι που δεν το λέμε. Άμα κάτι “δεν πάει”, δεν πάει, δεν μπορείς να το τραβάς από τα μαλλιά για να πάει, ούτε υπάρχει λόγος. Τα παιδιά θέλουν καλούς γονείς, όχι καλούς συζύγους».

Πιο ευχυχισμένος από ποτέ είναι ο Διονύσης Αλέρτας αλλά και σύζυγός του, Νάγια Φωτοπούλου, αφού εδώ και περίπου τέσσερις ώρες κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι.

Την χαρούμενη είδηση γνωστοποίησε νωρίτερα σήμερα ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης με μία ανάρτηση στο Instagram, στην οποία βλέπουμε το πανέμορφο νεογέννητο αγοράκι. «Και κάπως έτσι αλλάζει η ζωή σου. 29/11/21….13:50 μ.μ» σημειώνει στη λεζάντα. Το παιδάκι του, λοιπόν, ήρθε στον κόσμο τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021, στις 13:50 το μεσημέρι. Οι διαδικτυακοί φίλοι του ζευγαριού έσπευσαν να δώσουν τις πιο γλυκιές ευχές τους για το μικρό αγοράκι. Ανάμεσά τους και celebrities της ελληνικής showbiz, όπως ο Δημήτρης Γκουντάρας «Να σας ζήσει αδελφέ μου🧿❤️», η Νάταλι Κάκκαβα «Να σας ζήσει αγορίνα μου. Το πιο ωραίο γλυκό της ζωής σας ❤️❤️», η Φωτεινή Πετρογιάννη «Να σας ζήσει ❤️❤️❤️».

Λίγες ώρες πριν το μωρό του πάρει την πρώτη του ανάσα, δημοσίευσε σε story στο Instagram από το μαιευτήριο μία selfie με τον Μαιευτήρα – Γυναικολόγο Ανδρέα Κόμη, όπου και οι δύο χαμογελούν πλατιά και φορούν ιατρικά ρούχα.Υπενθυμίζεται πως ο Διονύσης Αλέρτας και η Νάγια Φωτοπούλου παντρεύτηκαν στην Εκάλη το Σάββατο 9 Οκτωβρίου, ενώ το παρών έδωσαν συγγενείς και αγαπημένοι φίλοι τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments