Focus

Bασίλισσα Letizia: Το νέο βιβλίο με τις καυτές λεπτομέρειες για την ερωτική της ζωή

Bασίλισσα Letizia: Το νέο βιβλίο με τις καυτές λεπτομέρειες για την ερωτική της ζωή

Πηγή Φωτογραφίας: QUEEN LETIZIA OF SPAIN IN SPRINGTIME PINK Carlos Alvarez/tatler.com

Οι ισχυρισμοί του πρώην συζύγου της αδερφής της, Telma Ortiz που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των ισπανικών media, ξεκίνησαν από το βιβλίο του δημοσιογράφου Jaime Peñafiel.

Ένα νέο βιβλίο βάζει και πάλι στο προσκήνιο την προσωπική ζωή της βασίλισσας της Ισπανίας. Η βασίλισσα Letizia θα πρέπει να διαχειριστεί ένα νέο σκάνδαλο μετά τις αποκαλύψεις του Jaime del Burgo ότι είχαν ερωτική σχέση πριν από και κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον βασιλιά Felipe.

View this post on Instagram

A post shared by Queen Letizia of Spain 🇪🇸 (@queenletizia)

Οι ισχυρισμοί του πρώην συζύγου της αδερφής της, Telma Ortiz που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των ισπανικών media, ξεκίνησαν από το βιβλίο του δημοσιογράφου Jaime Peñafiel. Τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα έβλαψαν τη δημόσια εικόνα της μητέρας της πριγκίπισσας Leonor και της Infanta Sofia κάνοντας το 2023 μία από τις πιο δύσκολες χρονιές για την βασιλική οικογένεια της Ισπανίας.

Τι αναφέρει το νέο βιβλίο για τη βασίλισσα Letizia

Φαίνεται πως και το νέο βιβλίο θα επηρεάσει τη βασίλισσα Letizia και τη φήμη της. Ο συγγραφέας του, Joaquín Abad, είναι επίσης δημοσιογράφος. Υποστηρίζει ότι έχει μαρτυρίες από πηγές που είναι κοντά στην βασιλική οικογένεια και σε αυτές συμπεριλαμβάνονται άνθρωποι της ασφάλειάς τους.

Το βιβλίο έχει τίτλο Letizia, an unauthorized biography και περιέχει δύο σοβαρές κατηγορίες για τη σύζυγό του βασιλιά Felipe. Η πρώτη θέλει την 51χρονη βασίλισσα να οδηγεί μεθυσμένη θέτοντας τη ζωή της σε κίνδυνο και η δεύτερη ότι προσπάθησε να αποπλανήσει έναν από τους σωματοφύλακές της λειτουργώντας προκλητικά.

Οι προσδοκίες του συγγραφέα

Ο Joaquín Abad ελπίζει το βιβλίο του θα αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα στον κόσμο και στον Τύπο και ότι αυτό θα του φέρει οικονομικά οφέλη.

Από την άλλη, δεν αποκλείεται να του φέρει νομικά μπλεξίματα με τη βασιλική οικογένεια που συνήθως προστατεύει την ιδιωτικότητα των μελών της. Αν και στην περίπτωση του Jaime del Burgo το Παλάτι επέλεξε να μην τοποθετηθεί δημόσια. Την ίδια ώρα, η βασίλισσα Letizia το μόνο που άλλαξε ήταν να περιορίσει μέσα στο 2024 τις δημόσιες εμφανίσεις της ως ένα είδος “σιωπηλής απάντησης” στα όσα γράφονται στον Τύπο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments