Lifestyle

Άννα Μπεζάν: «Δεν θέλω να έχω επαφή με τους γονείς μου -Το πατρικό μου είναι το ορφανοτροφείο»

Άννα Μπεζάν: «Δεν θέλω να έχω επαφή με τους γονείς μου -Το πατρικό μου είναι το ορφανοτροφείο»

Πηγή Φωτογραφίας: IGANORY/Αννα Ραφαελα Μπεζαν

Άννα Μπεζάν: "Έχω σβήσει τις μνήμες μέχρι να πάω στο ορφανοτροφείο. Η κακοποίηση ήταν όσο ήμουν ακόμη σπίτι μου"

Δηλώσεις στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έκανε η Άννα Μπεζάν. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στη ρεπόρτερ, Μένια Κούκου, όπου μοιράζεται προσωπικές πτυχές της ζωής της, ενώ εξομολογείται πως δεν έχει καμία επαφή με τους βιολογικούς της γονείς.

View this post on Instagram

A post shared by Αννα Ραφαελα Μπεζαν (@mpezan)

«Είμαστε στη φάση τρέλας με το παιδάκι μας, ξεκινάει σιγά-σιγά και μιλάει, περπατάει, τρέχει. Πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη. Με ζόρισε ο θηλασμός. Όταν τον έκοψα, άρχισα να βρίσκω σιγά-σιγά τα πατήματά μου», ανέφερε αρχικά η Άννα Μπεζάν, τονίζοντας πόσο σπουδαία είναι η βοήθεια που λαμβάνει από την πεθερά της, Χριστίνα Παππά.

«Έχω σβήσει τις μνήμες μέχρι να πάω στο ορφανοτροφείο θηλέων «Μέλισσα». Εκεί είναι το πατρικό μου, έτσι το έχω εγώ μέσα στην καρδιά μου. Ήταν δύσκολα αλλά δεν ήταν μίζερα. Η κακοποίηση ήταν όσο ήμουν ακόμη σπίτι μου», παραδέχεται η γνωστή ηθοποιός και μοντέλο στην κάμερα του Alpha.

«Ένα παιδάκι έχει πολύ ανάγκη από την αποδοχή κι εγώ δεν την είχα από τους γονείς μου. Δεν θέλω να έχω επαφές με τους γονείς μου, δεν μιλάω πια για αυτούς», υπογραμμίζει η Άννα Μπεζάν στη Μένια Κούκου.

«Έχω τη δική μου οικογένεια, μια πεθερά που είναι σαν μαμά μου κι έναν άντρα που με αγαπά και με στηρίζει. Αυτοί είναι πια η οικογένειά μου», καταλήγει στις δηλώσεις της η Άννα Μπεζάν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments