Lifestyle

Άνω κάτω το Masterchef από μια πουτανέσκα: Το νέσκα είμαι εγώ, εσύ τι είσαι;

Άνω κάτω το Masterchef από μια πουτανέσκα: Το νέσκα είμαι εγώ, εσύ τι είσαι;

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο,Ένταση και καβγάδες περιείχε το νέο επεισόδιο του Masterchef, με την κόντρα ανάμεσα σε παίκτες να παίρνει άλλη διάσταση, με αφορμή μια πουτανέσκα.

«Δεν χρειάζεται να τρώμε τον χρόνο και να ασχολούμαι τώρα με αυτόν»

Ένταση και καβγάδες περιείχε το νέο επεισόδιο του Masterchef, με την κόντρα ανάμεσα σε παίκτες να παίρνει άλλη διάσταση, με αφορμή μια πουτανέσκα.

Ειδικότερα, μιλώντας στους τρεις κριτές, η Γεωργία δήλωσε πως «το μόνο που με άγχωσε εμένα στη δοκιμασία ήταν ότι έγιναν κάποιες αστοχίες, γιατί δεν μπορώ να ξέρω τι έχει κάνει η άλλη ομάδα. Κάποια στιγμή ο Σταμάτης έφυγε από την ομάδα του και ήρθε να παίξει με μένα. Να κάνει αστεία. «Σε εμάς εδώ βλέπεις τι ησυχία επικρατεί, γύρνα στην ομάδα σου, τι θες εδώ;» του είπα και σκεφτόμουν πως είναι τόσο μπροστά εκείνοι οπότε ήρθε για να μας κάνει πλάκα».

«Ήρθε και έλεγε διάφορα, ότι του κατέβαινε στο κεφάλι. Θεωρώ, σεφ, πως δεν χρειάζεται να τρώμε τον χρόνο και να ασχολούμαι τώρα με αυτόν» πρόσθεσε η Γεωργία με το απόσπασμα, από την εν λόγω ενόχληση του Σταμάτη, να έρχεται με μιας στην οθόνη μας και να… καίει τον παίκτη της γκρι μπριγάδας.

  • Σ.Σ.: Γεωργία
  • Γ.Μ.: Άντε βρε, παράτα με τώρα
  • Σ.Σ.: Τι γλυκό κάνετε;
  • Γ.Μ.: Πουτανέσκα
  • Σ.Σ.: Πουτανέσκα;
  • Γ.Μ.: Ναι

«Το νέσκα είμαι εγώ, εσύ τι είσαι;» αναρωτήθηκε τότε ο Σταμάτης για να επαναλάβει, αμέσως, την ερώτηση προς την αντίπαλο του. «Ε Γεωργία. Το νέσκα είμαι εγώ, εσύ τι είσαι;» ρώτησε γελώντας ο παίκτης της γκρι μπριγάδας με ορισμένους συμπαίκτες του να απορούν και την Γεωργία να απαντά ότι «όχι, εσύ δεν είσαι το νέσκα! Εσύ είσαι ο μαλ…ας».

«Ας ασχοληθούν περισσότερο με τα εντός της ομάδας τους» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η παίκτρια της μπορντό μπριγάδας στους κριτές του MasterChef με τον Σταμάτη να δίνει μια δική του, πιο μαλακή, εκδοχή του γεγονός. «Πήγα να δω τι κάνουν απέναντι. Είχα λίγο χρόνο μέχρι να ζεσταθεί το λάδι για τα ντόνατς και πήγα να πειράξω, κλασικός εγώ. Εντάξει, ο καθένας ότι θέλει να σκεφτεί, το σκέφτεται. Δεν θα σταθώ σε ότι και να πει η Γεωργία, δεν με ενδιαφέρει καν».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments