Αθλητισμός

Αλαφούζος: Bαρύ πρόστιμο στους ποδοσφαιριστές των πρασίνων

Αλαφούζος: Bαρύ πρόστιμο στους ποδοσφαιριστές των πρασίνων

Πηγή Φωτογραφίας: [364551] EUROPA LEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟ - ΡΕΝ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Οι δύο διαδοχικές εντός έδρας γκέλες απέναντι σε Λαμία και Κηφισιά έφεραν την έντονη αντίδραση του Γιάννη Αλαφούζου, με τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού να επιβάλλει βαρύ πρόστιμο στους ποδοσφαιριστές των πρασίνων.

Ο Παναθηναϊκός πήρε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson μετά από έναν συγκλονιστικό δεύτερο ημιτελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο, που κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, όμως το γεγονός αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να δημιουργήσει ένα κλίμα ευφορίας στο πράσινο στρατόπεδο.

Και αυτό γιατί ανάμεσα στο ματς με τους Θεσσαλονικείς ο πράσινοι έκαναν δύο φορές “χαρακίρι”, αφού πρώτα άφησαν δύο βαθμούς στο γήπεδό τους με αντίπαλο την Λαμία (2-2) που παλεύει για την είσοδο στα play offs μέσω της 6ης θέσης και το βράδυ της Κυριακής αναδείχτηκαν ισόπαλοι με την νεοφώτιστη Κηφισιά (1-1) που δίνει μάχη για την παραμονή της.

Μάλιστα, η εμφάνιση των πρασίνων στην αναμέτρηση έφερε τέτοια δυσφορία στη διοίκηση ώστε αυτή να πάρει άμεσα τη μορφή προστίμου, με τον Γιάννη Αλαφούζο να αποφασίζει να τιμωρήσει τους ποδοσφαιριστές για τα δύο διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα με πρόστιμο ύψους 200.000 ευρώ.

Σημειώνεται πως αν το τριφύλλι είχε αξιοποιήσει την έδρα του απέναντι σε Λαμία και Κηφισιά θα ήταν στην πρώτη θέση, ενώ τώρα έχει υποχωρήσει στην 3η θέση και βλέπει τον 4ο Ολυμπιακό να τον έχει πλησιάσει στους δύο πόντους, με τους πράσινους να καλούνται να κάνουν το “2 στα 2” στο φινάλε της regular season κόντρα σε Άρη (εντός) και ΟΦΗ (εκτός) για να αντιστρέψουν το κλίμα ενόψει της έναρξης των play offs.

Πηγή: sport24.gr//ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments