Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Τσέριν, ατομικό ο Χουάνκαρ

Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Τσέριν, ατομικό ο Χουάνκαρ

Πηγή Φωτογραφίας: [367266] ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2023-2024 / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ. (ΕΛΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑΤΟΥ / EUROKINISSI)

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έπιασαν άμεσα δουλειά για το παιχνίδι με τον Άρη, με τον Φατίχ Τερίμ να μετράει μία επιστροφή ενόψει αυτού, αφού προπονήθηκε ο Άνταμ Τσέριν.

Την επομένη του αγώνα με την Κηφισιά, όπου ο Παναθηναϊκός γκέλαρε μένοντας στο 1-1 με την ομάδα των βορείων προαστίων μέσα στην έδρα του, οι παίκτες του Φατίχ Τερίμ ξεκίνησαν την μίνι προετοιμασία τους για τον αγώνα της Τετάρτης (28/02-21:00) με τον Άρη.

Ο Τούρκος τεχνικός είδε τον Άνταμ Τσέριν να επιστρέφει στο κανονικό πρόγραμμα ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν και να τίθεται στην διάθεσή του για το ματς με τους «κίτρινους». Ατομικό ξεκίνησε ο Χουάνκαρθεραπεία έκαναν οι ΓεντβάιΣπόραρΒέρμπιτς και Τζούρισιτς, ενώ το δικός τους πρόγραμμα έκαναν οι ΠάλμερΜπράουν και Μάγκνουσον.

Οι «πράσινοι» χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του παιχνιδιού κόντρα στην Κηφισιά, έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, ανάπτυξη παιχνιδιού και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Πηγή: gazzetta.gr//Σωτήρης Μυκονίου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments