Lifestyle

Ιωάννα Τούνη: Ετοιμάζεται για διπλό χειρουργείο σε στήθος και μύτη

Ιωάννα Τούνη: Ετοιμάζεται για διπλό χειρουργείο σε στήθος και μύτη

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/j.touni

«Το αποφάσισα ότι θα μπω στο χειρουργείο...» - «Έχω αγχωθεί»

Η Ιωάννα Τούνη μίλησε στις «συμπεθέρες» όπως αποκαλεί τις followers της και αποκάλυψε ότι το προσεχές διάστημα θα κάνει δύο επεμβάσεις.

View this post on Instagram

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

Συγκεκριμένα, η influencer όπως είχε μοιραστεί και μετά τη γέννηση του γιου της θέλει να κάνει επέμβαση στο στήθος καθώς μετά τη γέννηση του Πάρη και τον θηλασμό έχει παρατηρήσει διαφορές. Η σκέψη της όπως μοιράστηκε είναι να φτιάξει και τη μύτη της. Πριν από εννέα χρόνια η Ιωάννα Τούνη είχε κάνει ξανά μια διορθωτική επέμβαση όμως δεν είναι εντελώς ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα.

Ιδανικά η ίδια ήθελε να προβεί στις επεμβάσεις ταυτόχρονα, ωστόσο ο γιατρός της την ενημέρωσε ότι κάτι τέτοιο εν είναι δυνατό.

«Σκεφτόμουν αν θα κάνω ανόρθωση ή αυξητική και ακόμα το σκέφτομαι. Σκέφτηκα αφού θα «φάω» τη νάρκωση μήπως να κάνω και τη μύτη μου. Με ενοχλεί ο χόνδρος, το ρουθουνάκι που είναι λίγο μεγαλύτερο από αυτό», είπε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Τούνη.

Επιπλέον ανέφερε: «Ίσως θυμάστε ότι πριν από 9 χρόνια είχα κάνει επέμβαση στη μύτη μου. Ωστόσο λέω εδώ και χρόνια ότι θέλω να την κάνω ξανά γιατί δεν μου αρέσει το αποτέλεσμα. Ωστόσο, επειδή γενικά νιώθω άνετα με τον εαυτό μου, όλο το αναβάλλω. Αλλά τώρα είπα θα το κάνω. Έκανα ραντεβού και ο γιατρός μου είπε ότι υπάρχουν θέματα και αναπνευστικά και οπτικά και συμμετρικά κλπ».

Δεν έκρυψε ακόμα το άγχος της: «Έχω αγχωθεί. Θα πρέπει να βγάλουμε χόνδρο από το πλευρό μου και να “χτίσουμε” τη μύτη ξανά και αυτό το διορθωτικό χειρουργείο είναι πολύ πιο δύσκολο και περίπλοκο από το αρχικό χειρουργείο, οπότε αγχώθηκα»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments