Πολιτική

Άδωνις: Απολύτως συνταγματικός ο υποχρεωτικός εμβολιασμός κατά του covid – 19 [vid]

Άδωνις: Απολύτως συνταγματικός ο υποχρεωτικός εμβολιασμός κατά του covid – 19 [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [367545] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Μην παρασύρετε τους πολίτες στον θάνατο

Την πλήρη ευθυγράμμιση του υποχρεωτικού εμβολιασμού με το Σύνταγμα και την αποτελεσματικότητα του εμβολίου έναντι του covid – 19 υπογράμμισε, από το βήμα της Βουλής, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ιδιαίτερα, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Νικολάου Παπαδόπουλου εκ μέρους του κόμματος Νίκη αναφορικά με τα εμβόλια κατά του covid – 19, ο υπουργός Υγείας τόνισε χαρακτηριστικά:  «Αντιλαμβάνομαι την εσωτερική ανάγκη του βουλευτή να αποδείξει πως τα εμβόλια κατά του covid – 19 είναι αντισυνταγματικά και αναποτελεσματικά. Ωστόσο, στην Ελλάδα, τα εννιάμιση εκατομμύρια από τα δέκα εκατομμύρια των πολιτών έχουμε εμβολιαστεί κατά του covid – 19. Τα εμβόλια δεν αποδείχθηκαν αναποτελεσματικά και βλαπτικά, γιατί έχουμε μείωση των κρουσμάτων covid – 19, καθώς και πτώση των ποσοστών εγκεφαλικών επεισοδίων. Άρα, η σύγκρουση του κ. Παπαδόπουλου είναι ψυχολογική, πολιτική, ιδεολογική, και πάντως όχι επιστημονική.

«Όσον αφορά το πρόστιμο και την υποχρεωτικότητα», συνέχισε ο υπουργός Υγείας, «το μέτρο για υποχρεωτικό εμβολιασμό αποδείχθηκε στην πράξη επιτυχημένο. Και δεν παραβίασε το Σύνταγμα, δεδομένου ότι τα αρμόδια δικαστήρια αποφάνθηκαν πως ο υποχρεωτικός εμβολιασμός σέβεται το Σύνταγμα. Το Συμβούλιο Επικρατείας έκρινε συνταγματικό τον εμβολιασμό. Το μέτρο κρίθηκε συνταγματικό από την αρμόδια, ανώτατη δικαιοδοτική βαθμίδα. Άρα, λοιπόν, το εμβόλιο κατά του covid – 19 δεν έχει παρενέργειες, είναι αποτελεσματικό και σέβεται πλήρως το Σύνταγμα του τόπου μας».

«Πρέπει να γίνει σαφές πως για τα μέτρα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όλες οι ιατρικές σχολές του πλανήτη λένε πως πρέπει να εμβολιαστούμε κατά του ιού. Δεν είναι δυνατό όλες, μα όλες οι ιατρικές σχολές του πλανήτη και όλες οι ιατρικές ενώσεις του πλανήτη να λένε πως το εμβόλιο είναι αναγκαίο και αποτελεσματικό και εσείς να έχετε δίκαιο. Σταματήστε να παρασύρετε με τις παρεμβάσεις σας τον κόσμοστον θάνατο», κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments