Πολιτική

Άδωνις: Ο Παππάς καθάρισε τον Τσίπρα σαν αυγό [vid]

Άδωνις: Ο Παππάς καθάρισε τον Τσίπρα σαν αυγό [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ( ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)//Την άποψη ότι από τις εργασίες του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ μόνος πολιτικά κερδισμένος βγαίνει ο Νίκος Παππάς, διατύπωσε με ενάργεια ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ρεζίλι των σκυλιών Τσίπρας και Κασσελάκης

Την άποψη ότι από τις εργασίες του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ μόνος πολιτικά κερδισμένος βγαίνει ο Νίκος Παππάς, διατύπωσε με ενάργεια ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο υπουργός Υγείας υποστήριξε χαρακτηριστικά πως «ο κ. Παππάς καθάρισε τον Αλέξη Τσίπρα σαν αυγό. Ο Νίκος Παππάς πέρασε την πολιτική γραμμή του, συντρίβοντας πολιτικά τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αλ. Τσίπρας ζήτησε τη διενέργεια εσωκομματικών εκλογών, αλλά ο κ. Παππάς ακύρωσε πλήρως την πρόταση του πρώην πρωθυπουργού».

Μάλιστα, ο Άδωνις Γεωργιάδης πρόσθεσε πως «μετά τις ευρωεκλογές, μπορεί να δούμε τον κ. Παππά στην ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ το ελέγχει ξεκάθαρα ο κ. Παππάς. Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να γίνει τίποτα χωρίς την σύμφωνη γνώμη του Παππά».

Πολιτικά τελειωμένος ο Τσίπρας, πρόεδρος υπό προθεσμία ο Κασσελάκης

Αναφερόμενος συνολικότερα στο συνέδριο και τις θεαματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Υγείας επισήμανε πως «το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ προσφερόταν για μεγάλη πλάκα. Αυτοί οι άνθρωποι κυβέρνησαν τον τόπο 5 χρόνια. Και όμως μείναμε στην ευρωζώνη. Είναι τρελοί οι άνθρωποι. Άλλαζαν συνεχώς στάση απέναντι στο ενδεχόμενο των εσωκομματικών εκλογών. Βέβαια, στιγμές έντασης υπάρχουν σε όλα τα συνέδρια, αλλά εδώ μιλάμε για το απόλυτο πολιτικό άδειασμα όλων από όλους. Όταν μιλάμε για ΣΥΡΙΖΑ, μιλάμε για τσίρκο Medrano.

Ερωτηθείς για τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Α. Γεωργιάσης σημείωσε πως «πολιτικά, είναι τελειωμένος ο Αλέξης Τσίπρας. Ο Τσίπρας πήγαινε καλά μέχρι το 2015. Από εκεί και πέρα κάνει μόνο λάθη. Χάνει στις εκλογές από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Στην αντιπολίτευση, δεν τα καταφέρνει και χάνει στις εκλογές από τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τεράστια διαφορά. Και νόμιζε πως ο Κασσελάκης δεν θα διεκδικούσε την ηγεσία. Έφαγε τα μούτρα του στο συνέδριο. Δεν έχασε απλά τις εκλογές. Δεν κατάφερε καν να πάει τον ΣΥΡΙΖΑ σε εσωκομματικές εκλογές».

Σε σχέση με τον κ. Κασσελάκη, τονίστηκε πως «δεν βρίσκεται απλώς σε δύσκολη θέση, αλλά είναι σε δεινή θέση. Ζήτησε εκλογές, γιατί είπε πως δεν θέλει να είναι σε ομηρία. Τελικά, όμως, δεν πήγε σε εκλογές. Δηλαδή ο εν ενεργεία πρόεδρος του κόμματος δεν μπορεί να πάει το κόμμα σε εκλογές για την ανάδειξη ηγεσίας. Πρωτοφανή πράγματα. Ρεζίλι των σκυλιών και ο Κασσελάκης, λοιπόν, ο εν ενεργεία πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφερόμενος, τέλος, στην περίπτωση του Παύλου Πολάκη, ο υπουργός Υγείας σημείωσε πως «είναι ο πιο ευνοημένος πολιτικός από τον Αλέξη Τσίπρα. Ο Τσίπρας τον έκανε υπουργό, παρά το ότι κανένας πρωθυπουργός δεν θα τον έκανε. Έφτασε κοντά στη διαγραφή, αλλά ο Τσίπρας δεν τον διέγραψε. Όμως, ο Πολάκης είναι αχάριστος απέναντι στον Τσίπρα. Είναι αγνώμων, γιατί δεν φέρθηκε σωστά απέναντι στον Τσίπρα, γιατί δεν τάχθηκε υπέρ της πρότασης του Αλέξη Τσίπρα για εσωκομματικές κάλπες», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments