Πολιτική

Πέτρος Παππάς: Έχουμε έναν ηγέτη, τον Στέφανο Κασσελάκη, που είναι ροκ σταρ

Πέτρος Παππάς: Έχουμε έναν ηγέτη, τον Στέφανο Κασσελάκη, που είναι ροκ σταρ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),«Η παρέμβαση Τσίπρα εκ του αποτελέσματος δεν βοήθησε τη διαδικασία», αναφέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

«Η παρέμβαση Τσίπρα εκ του αποτελέσματος δεν βοήθησε τη διαδικασία», αναφέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

«Έχουμε έναν ηγέτη που είναι ροκ σταρ και πρέπει να τον χρησιμοποιήσουμε με αυτόν τον τρόπο και να κινητοποιήσουμε τους ανθρώπους που δεν συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Πέτρος Παππάς, για τον Στέφανο Κασσελάκη στον τηλεοπτικό σταθμό Attica, λίγες ώρες μετά τη λήξη του συνεδρίου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αναφορικά με την επόμενη ημέρα στο κόμμα, ο κ. Παππάς είπε ότι «αν θέλουμε να επιβιώσει ο ΣΥΡΙΖΑ και να βάλουμε βάσεις για έναν νέο κεντροαριστερό χώρο, πρέπει να επανιδρύσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ για να αντιμετωπίσουμε τα πολλά προβλήματα της κοινωνίας και να προτείνουμε ρεαλιστικές λύσεις».

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, «ήταν ένα συνέδριο που ναρκοθετήθηκε πριν ξεκινήσει από την αποδοχή την οποία είχε ο πρόεδρος και από το ότι δεν αφέθηκε να κάνει αυτό για το οποίο εκλέχθηκε από τη βάση, για να τα αλλάξει όλα. Κι έτσι οδηγηθήκαμε στην παρέμβαση Τσίπρα που εκ του αποτελέσματος δεν βοήθησε τη διαδικασία. Ο Αλέξης Τσίπρας διέγνωσε μια κατάσταση που, εκ του αποτελέσματος, αφού το συνέδριο δεν παρήγαγε το αποτέλεσμα για το οποίο συνεκλήθη, δεν λειτούργησε θετικά ο χρόνος και ο τρόπος με τον οποίο έγινε».

Και πρόσθεσε: «Η διάθεση της βάσης και των μελών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ήταν ότι εμείς έχουμε εκλεγμένο πρόεδρο και μάλιστα πρόσφατα, τη στιγμή που υπάρχουν ζέοντα προβλήματα και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη παράξει πρόταση».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments