Trash

Χωρισμός για Λετίσια και Φελίπε: Η συμφωνία διαζυγίου που υπέγραψε με το ζόρι η βασίλισσα

Χωρισμός για Λετίσια και Φελίπε: Η συμφωνία διαζυγίου που υπέγραψε με το ζόρι η βασίλισσα

Πηγή Φωτογραφίας: Swedish Press Agency/Queen Letizia of Spain dazzles in H&M during Swedish state visit

Στα πρόθυρα του χωρισμού Λετίθια και Φελίπε.

Σοβαρή κρίση φαίνεται πως περνάει ο γάμος της βασίλισσας Λετίθια και του βασιλιά Φελίπε της Ισπανίας, μετά τις φήμες για σχέση της βασίλισσας, ενώ, σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα, οι φήμες περί διαζυγίου έχουν φουντώσει.

View this post on Instagram

A post shared by Queen Letizia of Spain 🇪🇸 (@queenletizia)

Μάλιστα, η συμφωνία που είχαν υπογράψει η Λετίθια και ο Φελίπε πριν από τον γάμο τους κάνει τώρα τον γύρο του κόσμου στα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild».

Το σκάνδαλο με την υποτιθέμενη απιστία της βασίλισσας Λετίθια

Στα τέλη του περασμένου έτους, μια υποτιθέμενη σχέση μεταξύ της βασίλισσας Λετίθια και του Χάιμε ντελ Μπούργκο αποκαλύφθηκε στο βιβλίο «Η Λετίθια κι εγώ», του ειδικού σε βασιλικά θέματα Χάιμε Πενιαφιέλ, με τη βοήθεια του προαναφερθέντος.

Στο αποκαλυπτικό βιβλίο ο Ντελ Μπούργκο ανέφερε πως ήτανζευγάρι με τη Λετίθια, πριν τελικά παντρευτεί την αδελφή της, Τέλμα Ορτίζ, με την οποία πλέον έχει χωρίσει.

Δημοσίευσε, επίσης, μια μη χρονολογημένη φωτογραφία που δείχνει τη βασίλισσα Λετίθια σε μια selfie, με λεζάντα από κάτω, το μήνυμα που υποτίθεται πως του είχε στείλει εκείνη όταν φόρεσε την πασμίνα που της έκανε δώρο και λέγοντάς του ότι τον αγαπάει.

Η αποκάλυψη αυτή φέρεται να έχει σοκάρει τη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας, και τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, σύμφωνα με την «Bild», αναφέρουν τώρα πως η βασίλισσα Λετίθια και ο βασιλιάς Φελίπε υπέγραψαν μια συμφωνία διαζυγίου κατά τη διάρκεια μιας συζυγικής κρίσης στο παρελθόν.

Η συμφωνία-κόλαφος για τη βασίλισσα Λετίθια

Τα έγγραφα ονομάζονται «Συμφωνίες Ζαρζουέλα» και, σύμφωνα με την εφημερίδα «El Nacional de Cataluña», η βασίλισσα Λετίθια φέρεται να εξαναγκάστηκε να τα υπογράψει.

Τι φέρεται να αναφέρει η συμφωνία αυτή; Σε περίπτωση διαζυγίου, οι δύο κόρες του ζευγαριού -η 18χρονη πριγκίπισσα Λέονορ και η 16χρονη πριγκίπισσα Σοφία- θα παραμείνουν με τον Φελίπε στο παλάτι Ζαρζουέλα μέχρι να ενηλικιωθούν. Η Λετίθια θα πρέπει, επίσης, να του παραχωρήσει την αποκλειστική κηδεμονία.

Ο γάμος του Φελίπε και της Λετίθια φέρεται να είναι απλώς μια βιτρίνα Στα μέσα Ιανουαρίου, η ειδικός επί των θεμάτων της βασιλικής οικογένειας, Pilar Eyre, δήλωσε στο καταλανικό τηλεοπτικό κανάλι TV3 ότι ο γάμος του βασιλιά Φελίπε και της Λετίθια είναι απλώς για τα μάτια του κόσμου.

Σύμφωνα με την Eyre, το βασιλικό ζεύγος περνάει τη χειρότερη συζυγική του κρίση μετά τις φήμες περί απιστίας με τον Χάιμε ντελ Μπούργκο το 2013, ενώ φαίνεται πως το βασιλικό ζευγάρι αποφάσισε να αναβάλει το διαζύγιο μέχρι την ενηλικίωση των παιδιών του.

Η ειδικός αναφέρει: «Άνθρωποι της βασιλικής οικογένειας μου είπαν ότι η Λετίθια είναι συντετριμμένη και περνάει δύσκολες στιγμές. Δεν νομίζω ότι ο γάμος θα διαρκέσει πέρα από αυτό το έτος».

Προς το παρόν, πάντως, ο Φελίπε και η Λετίθια δεν ζουν μαζί, διατηρώντας μόνο τις εμφανίσεις τους στο κοινό, σύμφωνα με την εμπειρογνώμονα. Στο τέλος, όμως, η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας θα ανακοινώσει τον χωρισμό, προσθέτει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments