Ελλάδα

Θρήνος στο μνημόσυνο για τα 57 θύματα στα Τέμπη [vid]

Θρήνος στο μνημόσυνο για τα 57 θύματα στα Τέμπη [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Μνημόσυνο από τις οικογένειες των θυμάτων στον τόπο της τραγωδίας στα Τέμπη με αφορμή την επέτειο της συμπλήρωσης ενός χρόνου από το σιδηροδρομικό δυστύχημα, όπου 57 άνθρωποι έχασα την ζωή τους στην σύγκρουση των αμαξοστοιχιών, Τετάρτη 28 φεβρουαρίου 2024. (EUROKINISSI)

Ραγίζουν καρδιές στο μνημόσυνο για τα 57 θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη

Ραγίζουν καρδιές στο μνημόσυνο για τα 57 θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Αγκαλιές, δάκρυα, οργή από τους συγγενείς που βρέθηκαν σήμερα στο σημείο όπου οι δικοί τους άνθρωποι έχασαν βίαια τη ζωή τους πριν από έναν χρόνο.

H μητέρα του 23χρονου Ντένη Ρούτση, ενός από τα 57 θύματα της ανείπωτης τραγωδίας στα Τέμπη, βρέθηκε ανήμερα της «μαύρης» επετείου στο σημείο μηδέν για να τιμήσει τη μνήμη του γιου της και να ζητήσει για ακόμη μια φορά δικαίωση.

«Θα το παλέψουμε μέχρι τέλους. Αν δεν την βρούμε εδώ τη δικαίωση θα τη βρούμε αλλού. Δεν συγχωρείται η δολοφονία των παιδιών μας, μια προδιαγεγραμμένη δολοφονία. Οι ένοχοι θα τιμωρηθούν είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό» τόνισε προς τους δημοσιογράφους εμφανώς συγκινημένη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments