Lifestyle

Άρης Καβατζίκης: Με την Ελένη Μενεγάκη φτάσαμε στο δικαστήριο όταν δημοσιεύσαμε φωτογραφίες από…

Άρης Καβατζίκης: Με την Ελένη Μενεγάκη φτάσαμε στο δικαστήριο όταν δημοσιεύσαμε φωτογραφίες από…

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Aris Kavatzikis

Άρης Καβατζίκης: «Μια φωτογραφία τότε άξιζε πάρα πολλά, 3-4-5.000 ευρώ για σετ φωτογραφιών, την εποχή των παπαράτσι»

Για τη χειρότερη περίοδο της ζωής του, αλλά και τον λόγο που αναγκάστηκε να πάει στα δικαστήρια με την Ελένη Μενεγάκη, μίλησε μεταξύ άλλων ο Άρης Καβατζίκης, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή The 2Night Show».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aris Kavatzikis (@ariskavatzikis)

Τέλος, αναφέρθηκε σττη συνεργασία του με την Δανάη Μπάρκα και το ρίσκο που πήρε για να βρεθεί στο πλευρό της.

«Ήταν η χειρότερη περίοδος της ζωής μου» «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την ηλικία μου», είπε και ψέκασε με αντισυπτικό τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Δεν έχουμε μαλώσει ποτέ», ξεκαθάρισαν οι δυο τους, γιατί ο παρουσιαστής δεν θυμόταν.

«Δύσκολη η Αθήνα, εγώ ζορίστηκα πολύ στην αρχή, με τους ανθρώπους. Δεν μπορούσα να συνηθίσω το γεγονός ότι όλοι είμαστε φίλοι», τόνισε ο Άρης Καβατζίκης.

«Λατρεύω τα περιοδικά, αλλά η χειρότερη περίοδος της ζωής μου ήταν όταν ήμουν διευθυντής του Hello. Χωρίς να φταίω και να εμπλέκομαι, βρίσκομαι να ντιλάρω οικονομικά πρόσωπα. Αυτή η δοσοληψία δεν ήταν του χαρακτήρα μου», εξήγησε.

«Μια φωτογραφία τότε άξιζε πάρα πολλά, 3-4-5.000 ευρώ για σετ φωτογραφιών, την εποχή των παπαράτσι», τόνισε.

«Με την Ελένη φτάσαμε στο δικαστήριο γιατί…» «Με την Ελένη φτάσαμε στο δικαστήριο. Ήμουν διευθυντής τότε, είχαμε δημοσιεύσει φωτογραφίες από κάποια γενέθλια κόρης της. Ήταν φωτογραφίες παπαράτσι που ήρθαν από πρακτορείο. Ήταν μέσα από κλειστή αίθουσα και κινήθηκε νομικά. Εμείς δεν γνωρίζαμε ότι ήταν ιδιωτική αίθουσα, το κέρδισε το δικαστήριο», δήλωσε.

«Έβγαλαν φωτογραφία μέσα στο δωμάτιο, από το μπαλκόνι της απέναντι πολυκατοικίας που φτιαχνόταν», αποκάλυψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. «Όταν πήρα τηλέφωνο, έπαθε σοκ η διευθύντρια», αποκάλυψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Δεν είσαι πάντα σίγουρος που μπορεί να έχει βγει η φωτογραφία. Δεν αξίζει όλο αυτό. Διακινδύνευσα σχέσεις με ανθρώπους. Σε προσωπικό επίπεδο δεν με ενδιέφερε ο ιδιωτικός βίος κανενός. Δεν είναι μόνο αυτό τα περιοδικά, είναι ένας κόσμος, ένα ταξίδι. Είχα πάρα πολλές φορές διλήμματα και υπήρξαν φορές που δεν έβαλα φωτογραφίες. Μια φορά ήταν μια ηθοποιός με περγαμηνές, θεώρησα χρέος μου να ενημερώσω ότι υπήρχαν κάποιες φωτογραφίες, μου είπε πως δεν είναι προς δημοσίευση και το σεβάστηκα», τόνισε.

«Μια μεγάλη κυρία του τραγουδιού, μου πήρε και μου είπε “αγόρι μου είδαν φωτογράφο μπροστά μου και ήμουν με την εγγονή μου και δεν θέλω”. Πήρα κι άλλους τότε διευθυντές και είπα να το σεβαστούς», συνέχισε ο δημοσιογράφος.

«Παντρεμένοι/ες με εραστή δεν βρέθηκαν φωτογραφίες. Όχι Παναγία μου!», ξεκαθάρισε ο Άρης Καβατζίκης.

Ελένη Μενεγάκη στα Άχλα, Γρηγόρης Αρναούτογλου με νέα σχέση, Ζέτα Μακρυπούλια ήταν τα τρία πολύ δυνατά πρόσωπα.

«Πολύ ταλαιπωρημένη η Ζέτα, κυνηγήθηκε πάρα πολύ με τον Μιχάλη», δήλωσε.

«Ήταν ακραίο όταν έπαιρναν τηλέφωνο στο περιοδικό περίεργοι τύποι και έλεγαν ότι είχαν φωτογραφίες επωνύμων στα κινητά τους», τόνισε.

Η τηλεόραση Ο Άρης Καβατζίκης μίλησε για την παρουσία του στην τηλεόραση.

«Υπήρξε μια παρεξήγηση από φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν σε δημόσιο χώρο, για καλό όμως», είπε για καλεσμένο σε εκπομπή που είχε ζητήσει να μην είναι εκείνος στη συνέντευξη.

«Δεν με έχουν βγάλει ποτέ φωτογραφία χωρίς να το ξέρω και να τη δημοσιεύσουν», δήλωσε.

«Αν μου τύχουν τέτοια πράγματα, θα έπεφτα στα πατώματα. Να βλέπεις τον εαυτό σου σε περιοδικό να φιλιέται», τόνισε.

«Στην τηλεοπτική φάση νιώθω καλά, μια πληρότητα. Δεν είσαι αναγκασμένος να κάνεις πράγματα που δεν θες».

Το αυτοάνοσο Ο Άρης Καβατζίκης μίλησε για την ψωρίαση.

«Άκουσα μια συνέντευξη, από τον Γιώργο Χρανιώτη, που έχει το ίδιο και το μοιράστηκα. Το κουβαλάω από πιτσιρίκι, έχει να κάνει με την ψυχολογία, μόλις υπάρξει άγχος και στρες επιδεινώνεται, μαθαίνεις και ζεις με αυτό. Έρχεται και φεύγει», αποκάλυψε.

Οι απώλειες «Ο αδερφός μου και η μητέρα μου έφυγαν. Ο αδερφός μου ήταν 41 ετών. Ο αδερφός μου ήταν άγγελος επί γης, μόνο καλό έκανε. Ήταν καλύτερος άνθρωπος από εμένα, ήταν πράος. Η μαμά έξω καρδιά, γλετζές, η Δανάη μου θυμίζει τη μαμά μου. Ανοιχτόκαρδη, εξωστρεφής, που δεν έχει πρόβλημα να μοιραστεί τα δικά του. Καμάρωνε για εμένα, τα έβρισκε όλα καλά.

Μου κόστισαν οι απώλειες επί τρία. Ο μπαμπάς ζει στη Θεσσαλονίκη. Μετά την απώλεια της μαμάς και του αδερφού μου είναι άλλος άνθρωπος. Είναι ζόρικο. Λες “ένα μικρό παιδί”», εξομολογήθηκε.

Η τηλεόραση και το bullying «Εγώ τηλεόραση πολύ, εκτός από μυθοπλασία και talk shows δεν βλέπω. Είμαι μπερδεμένος. Οι εκπομπές που ήταν ψυχαγωγικές είναι πλέον ενημερωτικές και το αντίθετο, δεν έχουν μια καθαρή ταυτότητα. Θα ήθελα να ξεκαθαρίσει», τόνισε.

«Μικρός ήμουν πολύ παχουλός, φορούσα και γυαλιά. Ήμουν εύκολο θύμα για τα παιδιά του γυμνασίου, δεχόμουν μπούλινγκ. Το ανέφερα δημόσια ότι κάποιοι το ακούν και δραστηριοποιούνται», αποκάλυψε.

«Τότε είχα μιλήσει στον λυκειάρχη. Ήταν στη Θεσσαλονίκη. Δεν βρήκα ανταπόκριση. Λες και με έναν τρόπο, ακόμα και οι καθηγητές, είχαν ένα φόβο στα παιδιά που ασκούσαν μπούλινγκ», επεσήμανε.

«Θυμάμαι χαρακτηριστικά, ότι μπροστά στους καθηγητές, ο συγκεκριμένος τύπος, είπε “εγώ και παρατήρηση να μου κάνετε, τα ίδια θα κάνω”. Υπήρχε θέμα», είπε.

Αναφορικά με την επιλογή του να βρεθεί στο πλευρό της Δανάης Μπάρκα και να αποχωρήσει από το Πρωινό, απάντησε: «Ήταν πολύ μεγάλο ρίσκο να φύγω από το Πρωινό και να πάω στο Πάμε Δανάη, αλλά η επιλογή μου με δικαίωσε. Ένιωσα ότι τότε ο κύκλος έχει κλείσει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments