Lifestyle

Μαίρη Αργυριάδου: Έχω φτάσει κοντά στον γάμο, άλλαξα μέχρι και ήπειρο [vid]

Μαίρη Αργυριάδου: Έχω φτάσει κοντά στον γάμο, άλλαξα μέχρι και ήπειρο [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/ant1tv

Μαίρη Αργυριάδου: Στο Ρυθμό έκανα εκπομπή με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, τον αγαπώ πολύ αν και τον έχω πικράνει έτσι όπως έφυγα τότε, το φέρω βαρέως

Καλεσμένη στην εκπομπή, The 2Night Show, βρέθηκε η Μαίρη Αργυριάδου και μίλησε για την πρόταση γάμου που αρνήθηκε, την απόφασή της να κατέβει στην Αθήνα αλλά και την επαγγελματική της πορεία.

«Μεγάλωσα Θεσσαλονίκη, σπούδασα εκεί και έχω στην Αθήνα δέκα χρόνια. Σπούδασα παιδαγωγικό και ιδιωτικά τη δημοσιογραφία. Η μαμά ήθελε να γίνω δασκάλα αλλά πάντα μέσα μου σιγόκαιγε η καλλιτεχνία, ήμουν τσαπερδόνα. Ξεκίνησα ραδιόφωνο από το πρώτο έτος που μπήκα στη σχολή και ο Classic έψαχνε ραδιοφωνικούς παραγωγούς, είχα άγνοια κινδύνου και πήγα. Ξεκίνησα με πρωινή εκπομπή και εκεί κατέληξα. Το πρωινό μου ταιριάζει περισσότερο, πιο αλέγκρα.

Μου είχαν κάνει διάφορες προτάσεις ραδιοφωνικά και δεν ήμουν έτοιμη να κατέβω. Έχω φτάσει κοντά στον γάμο αλλά έφυγα, άλλαξα ήπειρο! Οι σύντροφοι που ήμουν ήταν σοβαρές σχέσεις. Η πρόταση δεν έγινε με τον κλασσικό τρόπο, έγινε στην Ταϋλάνδη. Ήμουν Αθήνα στα σπάργανα ακόμα, ήταν Θεσσαλονικιός και θα δούλευε Ταϋλάνδη. Τα παράτησα και πήγα για ένα διάστημα. Μου είπε “φεύγουμε και παντρευόμαστε, αλλάζει η ζωή μας”. Έπρεπε να αφήσω πίσω και ένα όνειρό μου! Γενικά είμαι αγαπησιάρα.

Πάω στον Ρυθμό, είμαι χαρούμενη γιατί ήταν όνειρο ζωής. Έρχεται ο τότε σύντροφός μου και μου λέει “Μαίρη μου έχουμε αυτή την πρόταση και θέλω να παντρευτούμε και να αλλάζει η ζωή μας”. Αρρωσταίνω μέσα μου, έπαθα σοκ! Δεν ήθελα να παρατήσω το όνειρό μου αλλά ούτε να χωρίσω. Ήταν ένας μεγάλος έρωτας που ήταν τρελός και είχε δόσεις τοξίνης. Και γυρνάω ένα βραδάκι ξανά πίσω. Έμεινε εκεί για μερικούς μήνες, κάναμε και εδώ μετά μια προσπάθεια αλλά δεν! Αφού βλέπεις ότι δεν πάει. Είμαι πολύ της σχέσης αλλά δεν υπάρχει σχέση τώρα. Ψάχνω έναν άνθρωπο γενναιόδωρο, να μην είναι τσιγγούνης και με συναισθήματα. Πιστεύω ότι θέλω να αγαπηθώ και να ερωτευτώ με ’90s τρόπο αλλά είμαστε στο 2024. Πώς θα γίνει αυτό;».

View this post on Instagram

A post shared by (@mary_argiriadou)

Η δημόσια «συγγνώμη» στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και το on air τηλεφώνημα

View this post on Instagram

A post shared by (@mary_argiriadou)

«Πρέπει να ήμουν από τα πρώτα μπλοκ του Δημήτρη Ουγγαρέζου! Τον αγαπώ πολύ αλλά τον έχω πικράνει κιόλας τότε πολύ και το φέρω βαρέως».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments