Focus

Όταν η κόρη της Μπριζίτ έμαθε ότι έχει σχέση με τον 17χρονο μαθητή της Εμμανουέλ Μακρόν

Όταν η κόρη της Μπριζίτ έμαθε ότι έχει σχέση με τον 17χρονο μαθητή της Εμμανουέλ Μακρόν

Πηγή Φωτογραφίας: bestimage

«Ήμουν μόλις 10 ετών όταν έμαθα για την κρυφή σχέση της μητέρας μου»

Για πρώτη φορά, η κόρη της Μπριζίτ Μακρόν μιλά για την απαγορευμένη σχέση της μητέρας της με τον μελλοντικό Γάλλο πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν. Με αφορμή την κυκλοφορία του μυθιστορήματος της «Assises», η δικηγόρος Tiphaine Auziere, μίλησε για τις συνθήκες του διαζυγίου των γονιών της.

View this post on Instagram

A post shared by Brigitte Macron (@brigittemacronfanpage)

Συγκεκριμένα, στην συνέντευξη της στο Paris Match, η νεαρή δικηγόρος ανέφερε ότι έμαθε για τη σχέση της μητέρας της με τον Μακρόν όταν ήταν 10 ετών. Τα άλλα δύο αδέλφια της ήταν μεγαλύτερα: 19 ετών ο Σεμπαστιέν και 17 η Λοράνς, που ήταν και συμμαθήτρια του Μακρόν.

Σημειώνεται δε ότι τα αδέλφια της, εκείνη και ο Εμανουέλ, ήταν μαθητές στο σχολείο La Providence, το ρωμαιοκαθολικό λύκειο της Αμιένης, όπου η μετέπειτα πρώτη κυρία της Γαλλίας ήταν καθηγήτρια θεάτρου.

«Ήμουν μόλις 10 ετών όταν έμαθα για την κρυφή σχέση της μητέρας μου»

Η Τιφέν Οζιέρ περιγράφει στην συνέντευξη της ότι ήταν μόλις δέκα ετών, όταν ανακάλυψε ότι η δασκάλα μητέρα της διατηρούσε κρυφή σχέση με έναν μαθητή 25 χρόνια νεότερο της. Η ίδια αναφέρει ότι εκείνη και τα αδέλφια της έπρεπε να ανέχονται τα συνεχή σχόλια που γίνονταν για αυτή τη σχέση.

«Έμαθα πολλά για την ανθρώπινη φύση», δήλωσε νεαρή δικηγόρος και πρόσθεσε ότι «Ξέρω ότι, σε αυτές τις στιγμές, πρέπει να επικεντρωνόμαστε στο ουσιώδες και να προχωράμε μπροστά χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη την κριτική.»

Ανέφερε πως αν και δεν ήταν ακόμη η εποχή των κοινωνικών δικτύων, αλλά ζούσαν σε μία μικρή επαρχιακή πόλη στη Βόρεια Γαλλία, όπου τα πάντα γίνονταν γνωστά με μεγάλη ταχύτητα. Λέει δε ότι «Παρ’ όλα αυτά, στάθηκαν όρθιοι. Κατάφερα να αποκτήσω ένα ανοιχτό μυαλό, αλλά και την επιθυμία να προχωρήσω μπροστά αποκτώντας μεγαλύτερη ανοχή.»

Αναστατωμένη με τον πατέρα της

Στη συνέχεια, η κόρη της Μπριζίτ Μακρόν περιέγραψε πόσο αναστατωμένη ήταν που ο πατέρας της, André-Louis Auzière, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι της οικογένειας το 1994, παρόλο που δεν χώρισε την Brigitte μέχρι το 2006, δίνοντας την δυνατότητα στον Μακρόν να την παντρευτεί ένα χρόνο αργότερα.

«Ο χωρισμός της οικογένειας μπορεί να είναι θλίψη, αλλά και ευκαιρία», δήλωσε η κόρη της Μπριζίτ, ενώ πρόσθεσε πως «Έχω έναν αγαπημένο πατέρα, αλλά και έναν αγαπημένο πατριό.(σ.σ εννοώντας τον Μακρόν)»

«Πληγωμένη» από τους χαρακτηρισμούς που προσδίδουν στην μητέρα της

Στο πλαίσιο της συνέντευξης της, η Οζιέρ ανέφερε ότι πληγώθηκε από τους ισχυρισμούς που έχουν καλλιεργηθεί όλο αυτό το διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η Brigitte γεννήθηκε άνδρας.

Συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε: «Ανησυχώ για το επίπεδο της κοινωνίας, όταν ακούω όλα αυτά που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με το ότι η μητέρα μου, στην πραγματικότητα είναι άνδρας.»

«Βρίσκω τον πατρίο μου πολύ ανθρωπιστή»

Αν και η ίδια είναι η πιο αριστερή της οικογένειας, η Τιφέν αισθάνεται ότι δεν απέχει πολύ από τις πολιτικές που έχει εφαρμόσει ο Μακρόν. Μαζί του έχουν πολλά κοινά σημεία, από τη Μασσαλία έως τη λογοτεχνία.

Η Οζιέρ δεν είχε αποκαλύψει τίποτα στην οικογένειά της (είναι παντρεμένη με δύο παιδιά) για το συγγραφικό της έργο, προτού βάλει τις τελευταίες πινελιές σε αυτό, αλλά ούτε στη μητέρα της ούτε και στον Μακρόν.

Ξέρει ότι το μυθιστόρημά της θα προκαλέσει αμέσως την περιέργεια. Κάποιοι θα την υποτιμήσουν επειδή αντιπαθούν τον πρόεδρο, άλλοι θα την επαινέσουν γιατί τον θαυμάζουν. Παραδέχεται όμως ότι «περιμένω το χειρότερο».

Σε ότι αφορά την κρίση της για τον Γάλλο πρόεδρο και όλα όσα έχει εφαρμόσει κατά την διάρκεια της θητείας του, λέει ότι μπορεί να φαίνεται όλο και λιγότερο, «αλλά εγώ βρίσκω τον πατριό μου πολύ ανθρωπιστή».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments