Lifestyle

Η Έλενα Τσαγκρινού μάς δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της [vid]

Η Έλενα Τσαγκρινού μάς δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: facebook/Elena Tsagkrinou

«Δεν έκρυβα την εγκυμοσύνη, την προστάτευα - Δεν είναι εύκολη αλλά προχωράει καλά»

Η Έλενα Τσαγκρινού περιμένει το πρώτο της παιδί με τον αρραβωνιαστικό της, Dj Stephan.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε την ευχάριστη είδηση στο κοινό της, με μία ανάρτησή της στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε το υπερηχογράφημα του μωρού της. Αυτή τη φορά, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια άλλη στιγμή της εγκυμοσύνης της.

Δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο φορά ένα γαλάζιο κολάν και σηκώνει ψηλά το φούτερ της, για να δείξει πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλιά της.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, προκάλεσε τους διαδικτυακούς της φίλους να μαντέψουν πόσο μηνών έγκυος είναι.

Ειδικότερα, έγραψε: «Μαντέψτε … πόσο μηνών είμαι;;; Και γράψτε μου στα comments τις δικές σας rainbow 🌈 μανουλοιστορίες 🤰🏻👼🏻❤️🫶🏻… Πόσα μηνύματα αγάπης μας στείλατε!!! Θα τα πούμε όλα σε αναλυτικό vlog που θα συμμετέχετε και εσείς και θα πω δικές σας ιστορίες… μιας, δυο τριών αποβολών που δεν το βάλατε κάτω… ».

Η τραγουδίστρια περιμένει το πρώτο της παιδί με τον αρραβωνιαστικό της, Dj Stephan, όπως αποκάλυψε το απόγευμα του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου με ανάρτησή της στο Ιnstagram.

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε ένα βίντεο από το υπερηχογράφημα και έγραψε: «Ήρθε η στιγμή που τόσο πολύ περιμέναμε να μοιραστούμε μαζί σας. Που με πολύ προσπάθεια και 10 μήνες υπομονή, αποχή από όλες τις live εμφανίσεις, ακινησία, ζαλάδες και άλλα , ευτυχώς καταφέραμε κατά πολύ, να σταθεροποιήσουμε το μωράκι».

Και πρόσθεσε: «Εγώ και ο Κώστας περιμένουμε το πρώτο μας παιδάκι με τόση χαρά και εκτίμηση γιατί ακριβώς πριν λίγους μήνες ζήσαμε το άσχημο συναίσθημα της αποβολής που ήταν για μας βίαιο και μας στιγμάτισε».

Στο τέλος, ολοκλήρωσε την ανάρτησή της γράφοντας: «Όμως δεν μείναμε στο να το αφήσουμε… κάναμε έναν μεγάλο αγώνα εδώ και 10 μήνες… Έρχεται πολλή συζήτηση με μελλοντικές μανούλες σαν εσάς αλλά και εκείνες που περάσαμε το συναίσθημα “αποβολή” και για λίγο απογοητευτήκαμε… Σας εύχομαι να πραγματοποιηθεί το όνειρο σας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments