Πολιτική

Άδωνις για Κασσελάκη: Τον ευχαριστώ θερμά που δεν ήρθε εξαιτίας μου στη ΝΔ

Άδωνις για Κασσελάκη: Τον ευχαριστώ θερμά που δεν ήρθε εξαιτίας μου στη ΝΔ

Πηγή Φωτογραφίας: (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)//Τη σκωπτική και δηκτική τοποθέτηση του Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος, ούτε λίγο ούτε πολύ, υποστήριξε πως δεν εντάχθηκε στη Νέα Δημοκρατία και την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη λόγω του… Άδωνι!.

Μεγάλη κολακεία για μένα

Τη σκωπτική και δηκτική τοποθέτηση του Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος, ούτε λίγο ούτε πολύ, υποστήριξε πως δεν εντάχθηκε στη Νέα Δημοκρατία και την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη λόγω του… Άδωνι!.

Πράγματι, σε σημερινή τηλεοπτική συνέντευξή του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία υποστήριξε ανερυθρίαστα πως ο λόγος που δεν αποδέχθηκε την πρόσκληση του πρωθυπουργού να προσφέρει από τη θέση του υπουργού Ναυτιλίας είναι ο Άδωνις.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υπουργός Υγείας και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν άφησε, βέβαια, αναπάντητη τη νέα πρόκληση του Στέφανου Κασσελάκη και σήκωσε το γάντι που, πρώτος, πέταξε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Τον ευχαριστώ θερμά», σημείωσε ο Άδωνις, ο οποίος συμπλήρωσε γράφοντας πως «τέτοια μεγάλη κολακεία δεν την περίμενα. Το ομολογώ!».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments