Lifestyle

Γιάννης Βασιλώττος: Άντρες μου στέλνουν γυμνές φωτογραφίες [vid]

Γιάννης Βασιλώττος: Άντρες μου στέλνουν γυμνές φωτογραφίες [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Giannis Vasilottos

Γιάννης Βασιλώττος: "Θα ήταν περίεργο αν ο κολλητός μου τα έφτιαχνε με πρώην κοπέλα μου".

Ο Γιάννης Βασιλώττος μίλησε για τα ενοχλητικά μηνύματα που δέχεται στα social media, με γυμνές φωτογραφίες.

Σχετικά με τα μηνύματα, ο ηθοποιός είπε στην κάμερα του «I Love Σουκου» ότι: «Δέχομαι μηνύματα που περιέχουν φωτογραφικό υλικό από με επίμαχα σημεία του σώματος. Είτε αντρικά είτε γυναικεία, κυρίως αντρικά. Πρώτα στέλνουν τη φωτογραφία και μετά το κείμενο».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Vasilottos (@giannis_vasilottos_official)

Για το πώς αντιδράει ο ίδιος σε ένα τέτοιο μήνυμα, απάντησε: «Απαντάω ένα “έλεος” και συνεχίζω να σκρολάρω. Τι να πω; Όταν είχα σχέση – και το είχα πει – λάμβανα περισσότερα τέτοια μηνύματα. Το απαγορευμένο μας κάνει να το θέλουμε και περισσότερο».

Όσο για το αν έχει προτάσεις για πρότζεκτ στον χώρο της υποκριτικής, ο Γιάννης Βασιλώττος είπε ότι «δεν έχει χτυπήσει το τηλέφωνό μου για δουλειές. Ακούω συνέχεια φίλους μου -και όχι μόνο- ηθοποιούς να λένε για τις προτάσεις που είχαν. Ρε παιδιά, πού είναι όλα αυτά τα τηλέφωνα; Δώστε μου κι εμένα ένα τηλέφωνο να χτυπάει. Μάλλον φταίει το ότι δεν είμαι τόσα πολλά χρόνια στο χώρο. Πιστεύω ότι θα έπρεπε να ανακοινώνονται οντισιόν για παντού, κι ας πάρει ο σκηνοθέτης τον κολλητό του να παίξει».

Πριν από μερικούς μήνες, ο Γιάννης Βασιλώττος είχε πει σε συνέντευξη που έδωσε στο «Breakfast@Star» ότι θα μπορούσε να είναι σε σχέση με κάποιον άντρα. Πιο συγκεκριμένα, είχε πει: «Μία σχέση με άνδρα δεν σημαίνει ότι είναι ερωτική. Με κάποιους κολλητούς μου λέω ότι είναι σχέση μου. Ο καθένας παίρνει τις δηλώσεις μου κόβει ράβει. Δεν καταλαβαίνω γιατί συζητείται κιόλας. Θα ήταν περίεργο να έχω σχέση με έναν άνδρα;».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments