Πολιτική

Άδωνις: Δεν θα ανεχθώ πολιτικά παιχνίδια σε βάρος των ασθενών [vid]

Άδωνις: Δεν θα ανεχθώ πολιτικά παιχνίδια σε βάρος των ασθενών [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΒΟΥΛΗ// ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Χτίζουμε νέο Θεαγένειο στα προάστια της Θεσσαλονίκης

Την διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για τον ατυχή ασθενή σε κλινική του Θεαγένειου νοσοκομείου υπογράμμισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος επισήμανε πως κανένας δεν πρόκειται να παίξει πολιτικά παιχνίδια σε βάρος του ΕΣΥ και των ασθενών.

Συγκεκριμένα, μιλώντας, σήμερα το πρωί, στο ραδιοφωνικό σταθμό Σκάι, ο υπουργός Υγείας έκανε λόγο για απαράδεκτη εικόνα στη γαστρεντερολογική κλινική στο Θεαγένειο και πρόσθεσε πως «στο νοσοκομείο υπήρχαν ελεύθερα κρεβάτια. Ωστόσο, ο αρμόδιος γιατρός δεν θέλησε να βάλει τον ασθενή σε κάποιο από τα ελεύθερα χρόνια. Από την πλευρά μου έχω άμεσα διατάξει Ένορκη Διοικητική Εξέταση για να μάθουμε το λόγο για τον οποίο ο ασθενής δεν ήταν στο κρεβάτι. Στο ΕΣΥ έχουμε επάρκεια σε κρεβάτια και η κατάσταση έχει βελτιωθεί σημαντικά».

«Το νοσοκομείο είναι σαν μία πολυκατοικία στο κέντρο της πόλεως της Θεσσαλονίκης και φτιάχνουμε ένα νέο Θεαγένειο, σε προάστιο χώρο της συμπρωτεύουσας. Εφιστώ, ωστόσο, την προσοχή στο ότι δεν πρέπει να παίζονται πολιτικά παιχνίδια σε βάρος του ΕΣΥ», συμπλήρωσε με νόημα ο υπουργός Υγείας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments