Πολιτική

Γεραπετρίτης: Καμία ρωγμή δεν υπάρχει στην επιστολική ψήφο, η διαδικασία τηρείται με αυστηρότητα

Γεραπετρίτης: Καμία ρωγμή δεν υπάρχει στην επιστολική ψήφο, η διαδικασία τηρείται με αυστηρότητα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), «Δεν υπάρχει καμία ρωγμή στην επιστολική ψήφο, η διαδικασία τηρείται και θα τηρηθεί με απόλυτη αυστηρότητα», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, στα Παραπολιτικά 90,1 στην εκπομπή «Μπρα ντε Φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή.

Στην ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών αναφέρεται ότι δεν έχουν διαρρεύσει δεδομένα ψηφοφόρων, σημείωσε ο Γιώργος Γεραπετρίτης

«Δεν υπάρχει καμία ρωγμή στην επιστολική ψήφο, η διαδικασία τηρείται και θα τηρηθεί με απόλυτη αυστηρότητα», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, στα Παραπολιτικά 90,1 στην εκπομπή «Μπρα ντε Φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή.

Μάλιστα, ανέφερε ότι η ενημέρωση από το υπουργείο Εσωτερικών αναφέρει ότι δεν έχει δοθεί πουθενά κανένας κατάλογος και ότι δεν έχουν διαρρεύσει τα δεδομένα ψηφοφόρων που θα επιλέξουν να ψηφίσουν με την επιστολική ψήφου.

Γεραπετρίτης για Τέμπη: Κανένας δεν θα μπορούσε να ξέρει την έκβαση του δυστυχήματος ακόμη κι αν είχε υλοποιηθεί η 717

Παράλληλα, ο υπουργός Εξωτερικών δήλωσε στα Παραπολιτικά ότι η διερεύνηση για την τραγωδία στα Τέμπη από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Σιδηροδρόμων έγινε κατόπιν δικού του αιτήματος, γνωστοποιώντας ότι αυτή η έρευνα διαρκεί από 12 έως 18 μήνες και τώρα βρίσκεται προς το τέλος της.

Σε σχέση με την σύμβαση 717, ο Γιώργος Γεραπετρίτης σημείωσε ότι όλες οι παρατάσεις δόθηκαν με την έγκριση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «υπάρχουν καθυστερήσεις και από άλλες χώρες, δεν αποτελεί μόνο ελληνικό φαινόμενο.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Γεραπετρίτης έδωσε τη δική του εκτίμηση για την έκβαση την Τραγωδία στα Τέμπη δηλώνοντας ότι «κανένας δεν θα μπορούσε να ξέρει ότι στην περίπτωση που είχε υλοποιηθεί η 717 θα υπήρχε δυνατότητα να αποφευχθεί το δυστύχημα στα Τέμπη, γιατί πάντα υπεισέρχεται ο ανθρώπινος παράγοντας, ο οποίος είναι καθοριστικός».

Ερωτηθείς για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις υπογράμμισε ότι «για εμένα το πιο εύκολο θα ήταν να βγω με μια επιθετική ρητορική κατά της Τουρκίας και να είμαι δημοφιλής. Επιλέγω να μην είμαι δημοφιλής, αλλά επωφελής για την πατρίδα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments