Αθλητισμός

Μικρός προπονητής, μεγάλη προσωπικότητα: Ο 4χρονος Κρίστοφερ Μπες είναι master του μπάσκετ

Μικρός προπονητής, μεγάλη προσωπικότητα: Ο 4χρονος Κρίστοφερ Μπες είναι master του μπάσκετ

Πηγή Φωτογραφίας: twitter/ @MarcusAtNissan

Γιος προπονητή μπάσκετ στο Τάρμπορο έχει γίνει viral.

Ο Κρίστοφερ, ο οποίος είναι μόλις 4 ετών, έχει κερδίσει με την αξία του το τίτλο του μικρότερου προπονητή στην ιστορία. Περιφέρεται πάντα δίπλα με τον πατέρα του, τον οποίο τον βλέπουμε συχνά με τον πίνακα του έτοιμο να σχεδιάσει νικητήρια έργα.

View this post on Instagram

A post shared by @shutupshawnshow

“Πιστεύω ότι είναι ο προπονητής πλήρους απασχόλησης. Μου είπε την περασμένη εβδομάδα ότι είναι και ο νέος αθλητικός διευθυντής. Οπότε υποθέτω ότι θα δουλέψω γι ‘αυτόν. Αλλά και όλα τα παιδιά τον αγαπούν επίσης”, είπε ο πατέρας του χαρακτηριστικά.

Σε αυτά τα βίντεο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ο Κρίστοφερ κλέβει τα φώτα της δημοσιότητας  κατά τη διάρκεια ενός από τους αγώνες μπάσκετ του πατέρα του. Φαίνεται μάλιστα να αντιγράφει τις θέσεις του μπαμπά του.Πέρα όμως από το αγωνιστικό κομμάτι, ο Κρίστοφερ είναι αυτός που φτιάχνει την ψυχολογία όλης της ομάδας, παρόλο που είναι πολύ πιο γκρινιάρης απ’ ότι ο πατέρας του!Το πρωί τρώει υποχρεωτικά τα αγαπημένα του δημητριακά, ενώ μετά το σχολείο βάζει τη στολή του (ένα πόλο μπλουζάκι με το λογότυπο της ομάδας και ραμμένο το “L’il Coach, ένα χακί παντελόνι, τα μαύρα αθλητικά του παπούτσια Nike Air Max 270 και ένα πουλόβερ

View this post on Instagram

A post shared by RTBF Sport (@rtbfsport)

Η μαμά και ο μπαμπάς του Lil Coach διαβεβαιώνουν τους πάντες ο Κρίστοφερ περνάει καλά και είναι χαρούμενοι που ο ενθουσιασμός του φέρνει περισσότερο φως στον κόσμο.

“Το λατρεύουμε Το καλό με αυτό, καθώς υπάρχει πολλή αρνητικότητα στον κόσμο αυτή τη στιγμή, να έχουμε αυτή τη μικρή θετική εικόνα που φέρνει όχι μόνο σε εμάς ως οικογένεια, αλλά στους ανθρώπους γύρω μας … ότι είναι όλα γνήσια και αυθεντικά. Αυτό είναι το καλύτερο για μας. Αυτό είναι το πιο πολύτιμο πράγμα στον κόσμο», είπε κλέινωντας ο πατέρας του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments