Lifestyle

Μπιμπίλας: «Κάποιοι από αυτούς που βρίζουν τους ομοφυλόφιλους, εκτόνωναν τα πάθη τους στη Συγγρού»

Μπιμπίλας: «Κάποιοι από αυτούς που βρίζουν τους ομοφυλόφιλους, εκτόνωναν τα πάθη τους στη Συγγρού»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Σπύρος Μπιμπίλας

Μπιμπίλας: Μετά τον θάνατο του πατέρα μου πέσαμε σε ανέχεια - Άρχισα να δουλεύω από 15 ετών

Ο Σπύρος Μπιμπίλας στην εκπομπή Στιγμές στο ONE, με τον Μάνο Νιφλή.

View this post on Instagram

A post shared by Spyros Bibilas (@spyrosbibilas)

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, μίλησε μεταξύ άλλων για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, την ομιλία του στη Βουλή, αλλά και εκείνους που είναι αντίθετοι.

«Οι περισσότεροι στάθηκαν στο τελευταίο κομμάτι της ομιλίας μου, στο κομμάτι του προσωπικού βιώματος, αλλά νομίζω ότι ήταν πολύ ενδιαφέροντα και τα προηγούμενα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Έχω γνωρίσει ανθρώπους που έχουν κακοπεράσει πάρα πολύ, γιατί εγώ δεν κακοπέρασα στην Αθήνα. Ούτε μπούλινγκ πέρασα ποτέ, τώρα το υφίσταμαι, από κάποιους γελοίους που θεωρούν ότι πρέπει να με βρίσουν είτε διαδικτυακά, είτε ακόμα και στον δρόμο. Αλλά, είναι ελάχιστοι! Κυρίως έχω αντιμετωπίσει μεγάλες αγκαλιές», τόνισε.

«Ο κόσμος ανοίγει τα μάτια του σιγά σιγά. Όμως τα παιδιά που μεγάλωσαν στην επαρχεία, με αυτό το πρόβλημα, το εσωτερικό μέσα τους, δεν έχουν περάσει καλά και κάποιοι άνθρωποι εκτονώνονταν στη Συγγρού πάνω σε αυτά τα παιδιά, τα οποία κακοπέρασαν, βγήκαν στη Συγγρού και στην πορνεία και κάποιοι κύριοι, που σήμερα είναι με τις γραβάτες, έβριζαν αυτά τα παιδιά, στα οποία εκτόνωναν τα πάθη τους», αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Σπύρος Μπιμπίλας για Αλέξη Κούγια: «Αν σοκάρεται κάποιος με το “25”, τι να πω, δεν θα το κάνω σήριαλ»

Ο Αλέξης Κούγιας είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Άκουσα αυτό το σοκαριστικό που είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας στον Γιώργο Λιάγκα. Έχει χάσει το μέτρημα με πόσους άντρες έχει πάει και συγχρόνως αυτό το γελοίο πρόσωπο -γιατί μόνο έτσι μπορώ να τον χαρακτηρίσω- είναι και βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν απαντάω σε οτιδήποτε λέει ο κ. Κούγιας για μένα. Ο Αλέξης Κούγιας είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει. Υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει ερωτευτεί στη ζωή του; Μπορεί και να υπάρχει, εγώ έχω ερωτευτεί πάντως. Τα προσωπικά μου τα έχω κρατήσει 68 χρόνια μέσα μου. Δεν μετανιώνω. Ο Σπαλιάρας μίλησε για κάτι χιλιάδες, εγώ είπα αυτό που συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους. Τώρα αν σοκάρεται κάποιος με το 25, τι να πω, δεν θα το κάνω σήριαλ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments