Πολιτική

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ για την εισαγγελική έρευνα κατά Κασσελάκη: Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ για την εισαγγελική έρευνα κατά Κασσελάκη: Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν διαθέτει offshore αλλά μια νόμιμη εταιρεία που φορολογείται με 50%

Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν διαθέτει offshore αλλά μια νόμιμη εταιρεία που φορολογείται με 50%

Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται» διαμηνύουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ μετά την εισαγγελική έρευνα που διατάχθηκε για την εταιρεία που διαθέτει ο πρόεδρος του κόμματος στο εξωτερικό και μέσω της οποίας δανειοδότησε κομματικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου είναι ευπρόσδεκτη οποιαδήποτε έρευνα. Όπως σημειώνουν, υπενθυμίζοντας και τη σχετική ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη στις 23 Φεβρουαρίου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν γνώριζε αν ο νόμος αφορά και εκείνος που δεν είναι εκλεγμένος βουλευτής. Η νομική ομάδα του κ. Κασσελάκη διενεργεί τους απαραίτητους ελέγχους και αν διαπιστωθεί ότι δεν μπορεί να έχει την εταιρεία, θα την πουλήσει.

Ωστόσο, και απαντώντας σε αιχμές που άφησε ο πρώην γενικός διευθυντής του κόμματος, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν διαθέτει offshore αλλά μια νόμιμη εταιρεία που φορολογείται με 50% στη Φλόριντα. Τέτοιες εταιρείες βρίσκει κανείς στο ευρύτερο περιβάλλον του κ. Μητσοτάκη, σημειώνουν.

Τέλος για τον πόθεν έσχες, ο κ. Κασσελάκης δεν υποχρεούτο το 2022 να καταθέσει καθώς δεν ήταν κάτοικος Ελλάδας και φέτος δεν έχει ανοίξει ακόμα η πλατφόρμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments