Ελλάδα

Βόλος: Ποινή φυλάκισης 12 μηνών σε 40χρονο που απείλησε αστυνομικό – «Θα σε καρφώσω, θα σε κατσαβιδιάσω»

Βόλος: Ποινή φυλάκισης 12 μηνών σε 40χρονο που απείλησε αστυνομικό – «Θα σε καρφώσω, θα σε κατσαβιδιάσω»

Πηγή Φωτογραφίας: ΑΘΗΝΑ - ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗ Ν. ΑΓΧΙΑΛΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Προτάσσοντας ένα κατσαβίδι, ο άνδρας στόχευε τον αστυνομικό σε πρόσωπο και θώρακα

Σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ένας 40χρονος, κατηγορούμενος για βία κατά αστυνομικού υπαλλήλου με χρήση κατσαβιδιού, απειλή και αντίσταση κατά τη σύλληψή του.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος σήμερα ζει και εργάζεται στη Γερμανία, παρουσιάστηκε στο δικαστήριο και αρνήθηκε όσα του καταλογίζονται ισχυριζόμενος ότι πήγαινε το παιδί του στο σχολείο, την επόμενη μετά την αργία των Θεοφανείων.

Όπως αναφέρει το thenewspaper.gr, ο άνδρας προκάλεσε τον αστυνομικό κραδαίνοντας ένα κατσαβίδι και φωνάζοντας «θα σε καρφώσω, θα σε κατσαβιδιάσω», στοχεύοντας σε πρόσωπο και θώρακα.

Ο 40χρονος αθωώθηκε τελικά για την απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης από πρόθεση και καταδικάστηκε για βία κατά υπαλλήλου και απειλή σε φυλάκιση ενός έτους με αναστολή.

Τι συνέβη

Όλα έγιναν τον Ιανουάριο του 2021 στον Βόλο, όταν ο κατηγορούμενος προκάλεσε τρόμο και ανησυχία απειλώντας έναν άνδρα στον δρόμο προτάσσοντας κατσαβίδι που κρατούσε.

Την ίδια στιγμή, στη συμβολή των οδών Λεωφόρου Ειρήνης και Αβέρωφ, προσπάθησε να επιτεθεί με το κατσαβίδι κατά 44χρονου αστυνομικού με σκοπό να τον τραυματίσει στο πρόσωπο και στον θώρακα, ωστόσο εκείνος τον απέφυγε και γλίτωσε τον τραυματισμό.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, ο 40χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς τη Ν. Ιωνία, και για να αποφύγει τη σύλληψη απώθησε δύο αστυνομικούς της Ασφάλειας απειλώντας τους και βρίζοντάς τους.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου κατόπιν εγκλήσεως που είχε υποβληθεί εις βάρος του για απόπειρα σωματικής βλάβης.

Αμέσως μετά το περιστατικό ο 40χρονος μετανάστευσε στη Γερμανία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments