Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα: Ο 16χρονος Γιαμάλ έδωσε τη νίκη με 1-0 επί της Μαγιόρκα!

Μπαρτσελόνα: Ο 16χρονος Γιαμάλ έδωσε τη νίκη με 1-0 επί της Μαγιόρκα!

Πηγή Φωτογραφίας: instagram fc barcelona, Οι μπλαουγκράνα ανέβηκαν στην δεύτερη θέση, στο -5 από την Ρεάλ

Οι μπλαουγκράνα ανέβηκαν στην δεύτερη θέση, στο -5 από την Ρεάλ

Στην φετινή, κακή σε γενικές γραμμές σεζόν της Μπαρτσελόνα, υπάρχει μια αχτίδα ηλίου μέσα στο σκοτάδι και αυτή ακούει στο όνομα Λαμίν Γιαμάλ. Ο 16χρονος εξτρέμ, το παιδί – θαύμα του φυτωρίου, εξελίσσεται σε πρωταγωνιστή και πλέον κρίνει και παιχνίδια, όπως το εντός έδρας 1-0 επί της Μαγιόρκα, το οποίο ήρθε χάρη σε ένα καταπληκτικό γκολ του φανταστικού πιτσιρικά.

Η νίκη δεν μπορεί να σκεπάσει τις δεδομένες αδυναμίες των Καταλανών, οι οποίοι ανέβηκαν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας της La Liga, στο -5 από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης με ματς περισσότερο. Πέραν της νίκης, όμως, δεν κρατούν κάτι άλλο, αφού συν τοις άλλοις έχασαν με τραυματισμό και τον Ραφίνια, λίγα 24ωρα πριν από την ρεβάνς με τη Νάπολι για τους «16» του Champions League (Τρίτη 12/03, 22:00).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FC Barcelona (@fcbarcelona)

Αιφνιδίασε ο (τιμωρημένος) Τσάβι, ξεκινώντας στην κορυφή της επίθεσης τον 17χρονο Μαρκ Γκουιού αντί του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, με Ραφίνια και Ζοάο Φέλιξ να αντικαθιστούν τους τραυματίες Φρένκι Ντε Γιονγκ και Πέδρι αντίστοιχα.

Ο Μάνου Μορλάνες πήρε την θέση του τιμωρημένου Όσκαρ Μασκαρέιγ στην μεσαία γραμμή, με τον Χαβιέρ Αγκίρε να ξεκινάει στα χαφ και τον Σέρτζι Νταρντέρ, με επιθετικό δίδυμο τους Κάιλ Λάριν και Βένταντ Μουρίτσι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments