Lifestyle

Εξαλλος ο Ν. Συρίγος με το τραγούδι της Eurovision: «Η Ελλάδα είναι καγκουριές και γύρος; Τι είναι, 1964;»

Εξαλλος ο Ν. Συρίγος με το τραγούδι της Eurovision: «Η Ελλάδα είναι καγκουριές και γύρος; Τι είναι, 1964;»

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/nikos_sirigos

Συρίγος: Στο videoclip της Σάττι παρουσιάζεται η Αθήνα ως τριτοκοσμική

Το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, παρακολούθησαν και σχολίασαν στο Χαμογέλα και πάλι, με τον Νίκο Συρίγο να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για το βίντεο κλιπ και τον τρόπο που παρουσιάζεται η χώρα μας, μέσα από αυτό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SATTI 🎀✨🫣🚗🐐🇬🇷 (@marina_satti)

Στη συζήτηση ανάμεσα στην παρέα της Σίσσυς Χρηστίδου ανέβηκαν οι τόνοι, με τον Νίκο Συρίγο να είναι… μόνος του, καθώς όλοι οι άλλοι συμφωνούσαν μεταξύ τους.

Η παρουσιάστρια δήλωσε περήφανη και ενθουσιασμένη τόσο με το τραγούδι, όσο και με το βίντεο κλιπ, ενώ ο Νίκος Συρίγος με τα λόγια της έπαθε… μίνι εγκεφαλικό, όπως παρατήρησε ο Παύλος Σταματόπουλος.

«Εκτιμώ πάρα πολύ τη Μαρίνα Σάττι κι έχει κάνει σπουδαία πράγματα. Όταν είδα το βίντεο κλιπ, δεν ήξερα με τι να μουδιάσω περισσότερο, με αυτό ή με το τραγούδι. Αν αυτή η εικόνα είναι Ελλάδα και αν αυτή θέλουμε… Αν η εικόνα της Ελλάδας είναι τα πλακάκια στα μαγαζιά και το 2024 πρέπει να βάλουμε γύρο και κάγκουρα να κάνει κόντρα…Αυτή είναι εικόνα του 1964. Η Ελλάδα είναι αυτές οι καγκουριές, ο γύρος; Τίποτα άλλο; Πρέπει να είναι μόνο τα μαγαζιά με τα σουβλάκια και τα πλακάκια και τίποτα άλλο;», είπε ο Νίκος Συρίγος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments