Ζώδια

Τα Πράγματα Μπορεί Να Μην Είναι Όπως Φαίνονται Αυτή Την Εβδομάδα 11-17/03

Τα Πράγματα Μπορεί Να Μην Είναι Όπως Φαίνονται Αυτή Την Εβδομάδα 11-17/03

Πηγή Φωτογραφίας: PEXELS.COM

Η Αφροδίτη μπαίνει στους Ιχθύες τη Δευτέρα 11 Μαρτίου.

Τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται αυτή την εβδομάδα, καθώς η ρομαντική Αφροδίτη ταξιδεύει στους απατηλούς Ιχθύες.

Όμως με την επιρροή του Ποσειδώνα, όλοι μπορούμε να αξιοποιήσουμε την εσωτερική μας αίσθηση πνευματικότητας και δημιουργικότητας.

Προχωρήστε δυναμικά για την επίτευξη των στόχων σας!

Η Αφροδίτη μπαίνει στους Ιχθύες τη Δευτέρα 11 Μαρτίου.

Η μονοτονία και η έλλειψη ενθουσιασμού ανατρέπονται μαγικά αυτή τη Δευτέρα, καθώς η δημιουργική Αφροδίτη κολυμπάει στους ευφάνταστους Ιχθύες. Για να αξιοποιήσετε αυτή τη μεταμορφωτική ενέργεια τις επόμενες δύο εβδομάδες, μετατρέψτε την καθημερινή σας ρουτίνα σε τελετουργία.

Αντί να λειτουργείτε σαν αυτόματο, από καφετιέρα σε υπολογιστή.. ξεκινήστε τα πρωινά σας με διαλογισμό και άλλες δραστηριότητες που διευρύνουν την ψυχή σας. Αυτός ο κύκλος είναι εξαιρετικός για κάθε είδους δημιουργική εργασία.

Το μειονέκτημα αυτής της διέλευσης είναι, ότι μπορεί να σας κάνει ευκολόπιστους, ειδικά στον έρωτα και τις φιλίες. Το ζώδιο των Ιχθύων είναι ο άρχοντας των ψευδαισθήσεων.

Παρόλο που αυτό λειτουργεί υπέροχα για τη σύνθεση ρομαντικών ποιημάτων… για τις επιχειρηματικές συναλλαγές και την οικοδόμηση εμπιστοσύνης, είναι επικίνδυνο. Πριν υπογράψετε ένα συμβόλαιο ή προσκαλέσετε κάποιον στον ιδιωτικό σας κόσμο, γνωρίστε το υπόβαθρό του. Δεν είναι όλοι «αυτό που δείχνουν» τώρα.

Τα πραγματικά γεγονότα θα είναι πιο περίεργα από τα φανταστικά, αυτή την Κυριακή.

Απελευθερώστε το εσωτερικό σας όραμα! Την Κυριακή 17 Μαρτίου, ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας ενώνονται στους υπερβατικούς Ιχθύες δίνοντας έμπνευση για να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Για να τα καταφέρετε, πάρτε μια ανάσα από το θόρυβο γύρω σας και στραφείτε σε μια αναγκαία ενδοσκόπηση.

Διαλογιστείτε, βγείτε στη φύση ή ακούστε μουσική. Μην αισθάνεστε ένοχοι αν είστε απόμακροι σήμερα. Αναπρογραμματίστε τυχόν αγχωτικά ραντεβού και υιοθετήστε μια ευέλικτη προσέγγιση. Αυτή η κοσμική σύνοδος κορυφής που συμβαίνει μόνο μία φορά το χρόνο, είναι εξαιρετική στιγμή για να αναλάβετε το ρόλο σας σε ένα πνευματικό ή καλλιτεχνικό έργο.

Παρόλα αυτά, με ένα πρώτο τέταρτο Σελήνης στους Διδύμους την Κυριακή, τα φρέσκα πρόσωπα και οι νέες προοπτικές μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να αποκτήσετε κίνητρο και να εμπνευστείτε (απλά ξεκουραστείτε πρώτα.)

Αυτό το φεγγάρι μπορεί να είναι στο ζώδιο των Διδύμων, όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να βρείτε έναν κλώνο σας! Αντί να ψάχνετε για ένα συνεργάτη με τις ίδιες δεξιότητες, βρείτε κάποιον που να συμπληρώνει τις δικές σας. Με τους Διδύμους στο τιμόνι στην ζώνη της τοπικής κοινότητας, ίσως τον βρείτε πιο κοντά στο σπίτι από ό,τι περιμένατε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments