Ελλάδα

Θήβα: Νέο περιστατικό εκδικητικής πορνογραφίας – «Για να με εκδικηθεί δημοσίευσε γυμνές μου φωτογραφίες»

Θήβα: Νέο περιστατικό εκδικητικής πορνογραφίας – «Για να με εκδικηθεί δημοσίευσε γυμνές μου φωτογραφίες»

Πηγή Φωτογραφίας: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ο 22χρονος δράστης θα κληθεί για απολογία ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για εκδικητική πορνογραφία

Νέα υπόθεση revenge porn βλέπει το φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά στη Θήβα, όπου ένας 22χρονος δημοσίευσε γυμνές φωτογραφίες της 18χρονης κοπέλας του, όταν εκείνη του είπε να χωρίσουν.

«Έκλαιγα. Αν το ήξερε όλη η Θήβα, δεν ξέρω τι θα έκανα, θα εξαφανιζόμουν… Εδώ και μια βδομάδα δεν του απαντούσα στα μηνύματα και με έκανε μπλοκ, με έβριζε και μάλλον μέσα σε αυτήν την εβδομάδα διέρρευσε τις φωτογραφίες μου», λέει σοκαρισμένη η νεαρή για τον εφιάλτη που ζει, μιλώντας στο STAR και τον Αλέξανδρο Γύγο

«Φαινόταν το όνομα μου το προφίλ μου δηλαδή στη φωτογραφία φαινόταν το όνομα μου και το Instagram. Μου στέλνει ένας άκυρος στο Instagram και μου κάνει θέλω να σε ενημερώσω ότι έχουν (δημοσιεύσει) φωτογραφίες σου».

«Μου έλεγε θα πάω λίγο Telegram και βγάζω λεφτά με τις φωτογραφίες σου… αλλά εγώ αυτά τα μηνύματα τα είδα προχθές γιατί δεν του απαντούσα στα μηνύματα. Στην ομαδική λένε για παράδειγμα σου δίνω 30 ευρώ να σου στείλω τις φωτογραφίες που θες εσύ… Με λινκ μπαίνεις και φτιάχνονται με ρομπότ δηλαδή αυτό το ρομπότ βλέπει αν είσαι κορίτσι αν είσαι αγόρι και αν είσαι σε αυτήν την ομαδική και δε στέλνεις τέτοια σε πετάνε έξω», προσθέτει το θύμα.

Ο 22χρονος θα κληθεί να δώσει προανακριτική απολογία, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για εκδικητική πορνογραφία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments