Lifestyle

Σίσσυ Χρηστίδου: «Εγώ δεν έγινα ξαφνικά μια μέρα παρουσιάστρια» [vid]

Σίσσυ Χρηστίδου: «Εγώ δεν έγινα ξαφνικά μια μέρα παρουσιάστρια» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Sissy Christidou Official

Σίσσυ Χρηστίδου: «Όταν δεν γίνεσαι ξαφνικά παρουσιάστρια, αυτό δεν σου συμβαίνει γιατί ξεκινάς σιγά-σιγά από τη δουλειά»

Η Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε τις δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν πρωτοξεκίνησε στον χώρο της τηλεόρασης.

Η Σίσσυ Χρηστίδου σημείωσε πως η ίδια ξεκίνησε από άλλα, μικρά πόστα μέχρι σταδιακά να ανελιχθεί στις βαθμίδες της τηλεόρασης και να γίνει κεντρική παρουσιάστρια.

View this post on Instagram

A post shared by Sissy (@sissychristidou)

Ξεκινώντας, είπε: «Είναι αντικειμενικό ότι η Ιωάννα Μαλέσκου, η Ελίνα Παπίλα και κορίτσια που ξεκίνησαν και προσπάθησαν να κάνουν το βήμα και έφαγαν πάρα πολλή λάσπη. Είναι αντικειμενικό αυτό, δεν έχουν φάει όλοι το ίδιο ξύλο στην τηλεόραση».

Ο Γρηγόρης Μελάς διαφώνησε φέρνοντας το δικό της παράδειγμα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου συνέχισε: «Θα δανειστώ το παράδειγμα που δίνεις γιατί εγώ δεν έγινα ξαφνικά παρουσιάστρια. Όταν δεν γίνεσαι ξαφνικά παρουσιάστρια, αυτό δεν σου συμβαίνει γιατί ξεκινάς σιγά-σιγά από τη δουλειά. Ήμουν στο ρεπορτάζ, ήμουν στο πεζοδρόμιο, ήμουν σε εκπομπές, ήμουν για πολλά χρόνια πίσω από τις κάμερες, μπήκα σε μία παρέα, μπήκα σε μία δεύτερη θέση και μετά ήρθε αυτό. Αυτό η τηλεόραση το δέχεται, το σιγά-σιγά. Όταν, όμως, ξαφνικά εμφανίζονται άνθρωποι μέσα στη δική μας δουλειά, είναι πολύ δύσκολο να το ανεχτούμε. Δηλαδή, λέμε: “Ώπα κούκλα μου! Πού νομίζεις ότι πηγαίνεις;”. Αυτό αισθάνομαι. Υπάρχουν εξαιρέσεις, όπως με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου».

Ιωάννα Μαλέσκου: Υπήρξαν κάποιες δύσκολες στιγμές, πολύ έντονες που σκεφτόμουν με νοσταλγία όσα άφησα πίσω

H Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για την απόφασή της να αφήσει πίσω την Κρήτη και να αναζητήσει την τύχη της στην Αθήνα, ενώ αναφέρθηκε και σε όσα έχει αφήσει πίσω της.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη την Παρασκευή 15 Μαρτίου στην εκπομπή «Status» κι αρχικά, αναφέρθηκε στις πρώτες της στιγμές στην Αθήνα.

«Ήταν δύσκολες μέρες. Αυτή τη μετάβαση αλλιώς την είχα φανταστεί, αλλιώς έβλεπα να εξελίσσεται και κάπου ένιωθα λίγο έξω από τα νερά μου. Ξεκινάς κάτι καινούργιο, σε ένα πολύ περιορισμένο χρόνο, έχοντας στη διάθεσή σου ελάχιστες μέρες. Μεγάλο κεφάλαιο αυτό», είπε χαρακτηριστικά.Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Τέλος Ιουλίου τελείωσε η εκπομπή στην Κρήτη, έπρεπε να φύγω και 31 Αυγούστου έκανα πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ. Οι μέρες που είχα στη διάθεση μου ήταν μετρημένες στα δάχτυλα. Να βρω σπίτι, να αλλάξω γενικώς τη ζωή μου και ταυτόχρονα, να ξεκινήσω κάτι καινούργιο με νέους ανθρώπους, συνεργάτες που σε μεγάλο βαθμό και εκείνοι ξεκινούσαν με αυτή την ευθύνη που είχαν τότε σε άλλα πόστα. Όλοι μαζί ξεκινήσαμε με πολύ καλή διάθεση».

Εξήγησε ωστόσο, πως τα πράγματα δεν ήρθαν ακριβώς όπως τα περίμενε. «Αντίκρυσα και συνάντησα κάτι διαφορετικό από αυτό, το οποίο ανέμενα. Γιατί, ναι μεν με κάποιο τρόπο απασχολούσα και συζητήθηκε το όνομα μου σε έναν μεγάλο βαθμό όσο ήμουν ακόμα στην Κρήτη, χωρίς όμως να το επιδιώξω ή να φανταστώ πώς θα εξελισσόταν όλο αυτό. Ερχόμενη εδώ αντικρύζω κάτι καινούργιο, το οποίο προφανώς ήταν σε άλλο μέγεθος και άλλες ήταν οι διαστάσεις που λάμβανε, γιατί δεν είχα προετοιμαστεί πως πρέπει να απαντήσεις δημόσια για πράγματα τόσο άμεσα».

View this post on Instagram

A post shared by Sissy (@sissychristidou)

Όσο για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, είπε: «Επειδή έχω περάσει πολύ δύσκολες στιγμές, όταν έκλεινε η πόρτα του σπιτιού μου σκεφτόμουν πάρα πολλά πράγματα. Δεν τα σκεφτόμουν όμως, δυνατά, γιατί ξέρω ότι ο χαρακτήρας μου είναι τέτοιος που, αν τα αρθρώσω πόσω μάλλον αν τα πω κάπου, πάντα με τρόμαζε ότι μπορεί να με ποτίσει».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Ίσως και να υπήρξαν κάποιες στιγμές πολύ έντονες που να είπα μέσα μου, να σκεφτόμουν με τόση νοσταλγία, με τόση συγκίνηση και με τόση αγάπη αυτό το οποίο ήμουν, είχα και άφησα που… ήμουν οριακά να πω “γιατί”. Δεν επέτρεψα όμως στον εαυτό μου ούτε μια στιγμή να με ρίξει, να με ρουφήξει, αυτό, γιατί φοβόμουν ότι ξαφνικά θα είχα τον χαρακτηρισμό μέσα μου της ηττοπαθούς. Δεν έχω σε καμία περίπτωση συνηθίσει και δεν θα επέτρεπα στον εαυτό μου, ακόμα και στα δύσκολα, να τα παρατήσω και να φύγω».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments