Lifestyle

Η Άντζελα ανακοίνωσε ότι αποχωρεί: «Η ψυχή και η καρδιά μου είναι στη μητέρα μου»

Η Άντζελα ανακοίνωσε ότι αποχωρεί: «Η ψυχή και η καρδιά μου είναι στη μητέρα μου»

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN /Alpha TV | J2US

Εμφανώς συγκινημένη η Άντζελα Δημητρίου ανακοίνωσε την επιθυμία της να αποχωρήσει από το show - Οι ευχαριστίες της και όσα είπε για τον συμπαίκτη της

Η Άντζελα Δημητρίου ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τον διαγωνισμό ταλέντων, «J2US», λίγο καιρό μετά τον θάνατο της μητέρας της.

Μετά την παρουσίαση του κομματιού της με τον παρτενέρ της, Στέλιο Δρουμαλιά, τα σχόλια της κριτικής επιτροπής και τη βαθμολογία, η γνωστή τραγουδίστρια πήρε τον λόγο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angela Dimitriou (@angeladimitriou_official)

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Λοιπόν, σας αγαπάω όλους, σας ευχαριστώ πάρα πολύ, πέρασα υπέροχα εδώ στο J2US αλλά δυστυχώς πρέπει να φύγω. Πρέπει να φύγω γιατί όλοι ξέρετε ότι έχω κάποιο θέμα σοβαρό και δεν μπορώ να μείνω άλλο. Η ψυχή μου και η καρδιά μου είναι στη μητέρα μου».

Έπειτα, πρόσθεσε: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα αυτά που μου προσφέρετε αλλά θεωρώ ότι πρέπει λίγο να ηρεμήσω, να ξεκουραστώ και εδώ είμαστε. Θα ξαναέρθω, μην στεναχωριέστε. Μην μου στεναχωριέστε».

Τέλος, η Άντζελα Δημητρίου ολοκληρώνοντας είπε: «Να σας πω λοιπόν ένα μεγάλο ευχαριστώ, σας αγαπάω πάρα πολύ, σας εύχομαι καλή Σαρακοστή και να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον μαέστρο μου μαζί με την ορχήστρα του και στα κορίτσια που κάνουν τα φωνητικά».

Αργότερα, στην κάμερα της εκπομπής «I Love Σου Κου», η Άντζελα Δημητρίου έκανε μερικές δηλώσεις:

«Ήταν ένα πολύ ωραίο πάρτι. Πέρασα τέλεια, όπως περνάω κάθε φορά που έρχομαι στο J2US, αλλά δυστυχώς το τίμημα πληρώνεται. Από τη στιγμή που έχω πρόβλημα, πρέπει να το πληρώσω. Δε γίνεται διαφορετικά. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλο τον κόσμο, αγαπάω όλο τον κόσμο. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου για τη στήριξή τους και την κατανόησή τους.

Θέλω να πω ότι δε γινόταν διαφορετικά, έπρεπε να σταματήσω. Σας αγαπώ πολύ, αλλά θέλω να με καταλάβετε, να κατανοήσετε αυτά που λέω. Εκτιμώ και αγαπώ πάρα πολύ τον Στέλιο, περάσαμε τέλεια αλλά δυστυχώς δε μπορώ να μείνω άλλο… Να είμαστε καλά και να βρω κι εγώ το κουράγιο να επιστρέψω κοντά σας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments