Πολιτική

Ελληνική Λύση για υπόθεση Ασημακοπούλου: Η κυβέρνηση νομοθετεί για τη δική της προστασία και επιβίωση

Ελληνική Λύση για υπόθεση Ασημακοπούλου: Η κυβέρνηση νομοθετεί για τη δική της προστασία και επιβίωση

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Μεθοδεύσεις από το «καθεστώς Μητσοτάκη» και «ασυλία σε υπουργούς», που παραπέμπει σε προσπάθεια συγκάλυψης, όπως εκείνη στα Τέμπη, καταγγέλει η Ελληνική Λύση, με φόντο την υπόθεση Ασημακοπούλου και τη διαρροή προσωπικών δεδομένων εκλογέων του εξωτερικού από το υπουργείο Εσωτερικών.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Βολές κατά της κυβέρνησης για ασυλία σε υπουργούς και προσπάθεια συγκάλυψης

Μεθοδεύσεις από το «καθεστώς Μητσοτάκη» και «ασυλία σε υπουργούς», που παραπέμπει σε προσπάθεια συγκάλυψης, όπως εκείνη στα Τέμπη, καταγγέλει η Ελληνική Λύση, με φόντο την υπόθεση Ασημακοπούλου και τη διαρροή προσωπικών δεδομένων εκλογέων του εξωτερικού από το υπουργείο Εσωτερικών.

«Οι εξελίξεις στο σκάνδαλο Ασημακοπούλου επιβεβαιώνουν πλήρως τις καταγγελίες της Ελληνικής Λύσης, που μέχρι πρότινος κυβέρνηση και αντιπολίτευση απαξίωναν», τονίζει το γραφείο Τύπου του κόμματος.

Γιατί τέτοια ασυλία στους αρμόδιους υπουργούς;

«Η πραγματικότητα είναι ότι μόνον η Ελληνική Λύση είχε προειδοποιήσει για τις μεθοδεύσεις του καθεστώτος Μητσοτάκη μέσα στον πανικό του για την κατάρρευση που έρχεται. ‘Απαντες πλέον αντιλαμβάνονται αυτά που καταγγέλλαμε εδώ και μήνες: Η κυβέρνηση νομοθετεί για την δική της προστασία και επιβίωση, όχι για την προάσπιση της δημοκρατίας» σημειώνει, προσθέτοντας: «Το μοναδικό ερώτημα που παραμένει», σύμφωνα με την Ελληνική Λύση, «είναι γιατί τέτοια ασυλία στους αρμόδιους υπουργούς;».

Πρόκειται, καταλήγει, για «ασυλία που παραπέμπει στην επιχείρηση συγκάλυψης τόσο του εγκλήματος των Τεμπών όσο και της υπόθεσης Μίχου».

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Κάλυψη διεθνών πολιτικών εξελίξεων, γεωπολιτικών ανακατατάξεων, διπλωματικών σχέσεων και θεμάτων διεθνούς ασφάλειας. Παρακολούθηση κρίσεων, πολέμων, διεθνών οργανισμών και στρατηγικών εξελίξεων με έμφαση στην έγκυρη ενημέρωση και την αναλυτική προσέγγιση. Δημοσιογράφος με 20ετή εμπειρία στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ. Απόφοιτος Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική. Έχει καλύψει σημαντικά διεθνή γεγονότα, συνόδους κορυφής, εκλογικές αναμετρήσεις και περιφερειακές κρίσεις σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Ανατολική Μεσόγειο. Διαθέτει εμπειρία στην παραγωγή αναλύσεων για θέματα εξωτερικής πολιτικής, άμυνας, ενέργειας και διεθνούς διπλωματίας, συνεργαζόμενος με ενημερωτικούς οργανισμούς και ψηφιακά μέσα ενημέρωσης.