Lifestyle

Survivor 2024- Νέα ένταση λίγο πριν την κάλπη: «Θες να σε ψηφίσουμε όντως;»

Survivor 2024- Νέα ένταση λίγο πριν την κάλπη: «Θες να σε ψηφίσουμε όντως;»

Πηγή Φωτογραφίας: screen/ SKAI | Survivor

Η Ασημίνα ξαναρωτά τον Γκιουλέκα αν θέλει να ψηφιστεί.

Στα Μπλε βάφτηκαν οι ασυλίες την 11η εβδομάδα του Survivor 2024 με τους Κόκκινους να γνωρίζουν τέσσερις σερί ήττες και να αναγκάζονται να βγάλουν στον τάκο και τον Χριστόφορο Ταξίδη, μετά τους Γιώργο Παπαχαραλάμπους, Νίκο Ρικουνάκη και Γιάννη Περπατάρη. Ωστόσο το επεισόδιο της Τετάρτης (20/3) σημαδεύτηκε από εντάσεις που προκάλεσε η απόφαση των Γκιουλέκα και Περπατάρη να ζητήσουν να αποσυρθούν από το στίβο μάχης στα μέσα του αγωνίσματος για την 4η ασυλία.

View this post on Instagram

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)

Με την έναρξη του επεισοδίου του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα, ο Γιάννης Περπατάρης, αναφέρθηκε στην απόφαση της ομάδας του να τον ψηφίσει τονίζοντας πως το περίμενε και πως είναι έτοιμος για τη μονομαχία, με τον Γιώργο Γκιουλέκα να σημειώνει πως ρόλο στην κάλπη παίζει και η παρέα.

Η υποψηφιότητα του Περπατάρη ήταν θέμα συζήτησης και στην καλύβα των Μπλε, με τον Σταμάτη Ταλαδιανό να κρίνει σωστή την απόφαση των αντιπάλων του.

«Στο χθεσινό συμβούλιο υποψήφιος βγήκε ο Γιάννης. Νομίζω πως ναι μεν ξεκίνησε καλά, αλλά πλέον έχει μια μεγάλη κάθοδο και δεν ξέρω αν αυτή η κάθοδος θα ισορροπήσει κι αν θα ξανα έχει άνοδο. Ενώ ο Χριστόφορος με το που μπήκε στο παιχνίδι, νομίζω βδομαδα με τη βδομάδα ανεβαίνει αγωνιστικά κι ακόμα και με τραυματισμένο πόδι κατάφερε να φέρει σημαντικούς πόντους και μάλιστα, απέναντι σε δυνατούς παίκτες. Οπότε, η κόκκινη ομάδα νομίζω πως έπραξε πάρα πολύ καλά κι έβγαλε τον Γιάννη υποψήφιο», είπε χαρακτηριστικά.

Όταν αργότερα, είχε την ίδια συζήτηση με τους υπόλοιπους παίκτες στην καλύβα του, συμφώνησαν κι εκείνοι.

Από την πλευρά του ο Τζέιμς Καφετζής σχολίασε πως θα ήταν πιο σωστό να ψηφιστεί ο Χριστόφορος, ενώ αναφέρθηκε τόσο στις τοποθετήσεις της Ασημίνας, όσο και στο παρεάκι της Κόκκινης ομάδας.

«Ο Χριστόφορος όντως έχει δείξει ωραία σημάδια, δεν το έχει βρει όμως τόσο καλά ακόμη στις τέσσερις εβδομάδες που είναι εδώ πέρα. Παρ’ όλα αυτά, είναι γρήγορος, έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση προχθές αλλά όπως είπα και στο Συμβούλιο μία καλή εμφάνιση δεν φέρνει την άνοιξη. Οπότε, κατ’ εμέ έπρεπε να ψηφιστεί εκείνος. Εγώ έριξα λίγο λάδι στη φωτιά και είπα ότι ενδέχεται να ψηφιστεί ο Γιάννης, γιατί βλέπω ένα μεγάλο παρεάκι απέναντι», τόνισε ο παίκτης της Μπλε Ομάδας.

«Βλέπω την Ιωάννα, βλέπω τη Δώρα, βλέπω τον Χριστόφορο, βλέπω την Άιρα και βλέπω και για πέμπτο σύμμαχο την Ασημίνα… και νομίζω ότι με επιβεβαίωσε, γιατί πριν καν πάει να ψηφίσει, είπε ότι δεν μπορεί να ψηφίσει έναν τραυματισμένο παίκτη», συνέχισε ο παίκτης του Survivor για τη χθεσινοβραδινή ψηφοφορία.

«Αν χάσουν σήμερα, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, πρέπει να ψηφιστεί ο Γκιουλέκας και όχι ο Χριστόφορος, εφόσον λέει ότι δεν ψηφίζει τραυματία. Οπότε αυτό ήταν μία δικαιολογία για να καλύψει και να βγάλει την ουρά της απ’ έξω, να μη δείξει ότι είναι μέρος μίας παρέας που έχουν συνεννοηθεί τι να ψηφίσουν», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Τζέιμς Καφετζής.

«Εγώ έπραξα με αγωνιστικό κριτήριο, δεν πιστεύω ότι ο Χριστόφορος με τον Γιάννη έχουν μεγάλες διαφορές. Δεν είπα ότι είναι κρίμα για τον τραυματισμένο απλά έκρινα έτσι», δικαιολογήθηκε από την πλευρά της η Ασημίνα Χατζηανδρέου πριν την έναρξη του τέταρτου αγώνα ασυλίας.

Στο στίβο μάχης για το 4ο τοτέμ οι Μπλε μπήκαν πολύ δυνατά και προηγήθηκαν με 6-2 με την Ιωάννα και την Δαλάκα να φέρνουν τους δύο πόντους για τους Κόκκινους.

«Πόσες φορές έχουν παρθεί πέναλτι; Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται θέμα το δικό μου πέναλτι και του Γιάννη. Εγώ κουβαλάω κάποια προβλήματα, μου το έχει πει και ο γιατρός. Την προηγούμενη βδομάδα πήρα 14 χάπια για να αποφύγω τους πόνους», υποστήριξε ο Γιώργος Γκιουλέκας, με τα πνεύματα στο Survivor γρήγορα να οξύνονται.

«Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ αυτό», σχολίασε από την πλευρά της η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ενώ και η Κατερίνα Δαλάκα τόνισε: «Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν έχω μάθει να τα παρατάω».

«Σέβομαι τον πόνο του καθένα, εγώ έχω πόνους που δεν τους λέω καν στον γιατρό και μπαίνω να αγωνιστώ. Ερχόμενοι στο Survivor γνωρίζαμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Κάποιοι από εμάς έχουμε παίξει και 6 και 7 και 8 runs και δεν έχουμε παραπονεθεί. Και σήμερα νιώθω ότι έχω πυρετό αλλά μπήκα, δεν θα παρατήσω την ομάδα μου», παρατήρησε η Δώρα, προκαλώντας την αντίδραση της Μπλε Ομάδας.

«Ρε συ Δώρα, πάντα ξεκινάς ωραία και μετά βάζεις το «αλλά» και στάζεις φαρμάκι. Ως ομάδα έχουμε την πολυτέλεια να μένουμε έξω αν πονάμε. Στη δική σας ομάδα δεν συμβαίνει αυτό», τόνισε ο Τζέιμς Καφετζής, με τη Σταυρούλα να υπογραμμίζει: «Το ότι έχουμε έρθει στο Survivor και έχουμε αυτές τις κακουχίες δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να σκοτωθούμε και να τις έχουμε και μετά στη ζωή μας».

Η ένταση συνεχίστηκε για ώρα ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τον Γιώργο και τον Γιάννη να επιτίθενται στη Δώρα για τα λεγόμενά της για να υπερασπιστούν τη θέση τους.

«Όλοι οι… αθλητές έχουν έρθει στο Survivor για να δείξουν ότι είναι αθλητές. Παιδιά, αν ήσασταν αθλητές δεν θα ήσασταν εδώ, sorry κιόλας», σχολίασε ο Τζέιμς Καφετζής με τον αγώνα ασυλίας να συνεχίζεται λίγο αργότερα και τους Κόκκινους να μπαίνουν ξανά στη διεκδίκηση της ασυλίας μειώνοντας σε 10-9.

Όμως για ακόμα μια φορά οι Φάνης και Σταυρούλα σήκωσαν το βάρος των Μπλε στους ώμους τους και με δύο νίκες κόντρα σε Χριστόφορος και Ιωάννα και Γκιουλέκα και Δαλάκα έγραψαν το τελικό 12-9 που έφερε και την 4η συνεχόμενη ασυλία για την ομάδα τους.

Η ένταση που προκάλεσε η απόφαση των Γκιουλέκα και Περπατάρη μεταφέρθηκε και στο συμβούλιο του νησιού, με την Κατερίνα Δαλάκα να φτάνει στο σημείο να ζητήσει από την παραγωγή αν γίνεται να αλλάξει ο Γκιουλέκας ομάδα και να επιστρέψει στη μπλε. Παράπονα από την ομάδα της είχε και η Ασημίνα, η οποία ανέφερε πως δεν νιώθει πως είναι ομάδα με τους υπόλοιπους κόκκινους.

«Το περίμενα χθες και τελικά βγήκε σήμερα. Έχουμε έρθει σε ένα παιχνίδι που λέγεται Survivor, αν θέλαμε να πάμε σε ένα reality θα ρωτούσαμε τον Αλέξη που ξέρει από αυτά. Εδώ όμως έχει και πείνα και πίεση», δήλωσε ο Χριστόφορος Ταξίδης αμέσως μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

Έτσι οι τέσσερις κόκκινοι παίκτες που θα μονομαχήσουν την Πέμπτη το βράδυ για την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης είναι ο Νίκος Ρικουνάκης, ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους, ο Γιάννης Περπατάρης και ο Χριστόφορος Ταξίδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments