Πολιτική

Αυτό που συνέβη στα Τέμπη δεν μπορεί να τελειώσει έτσι, διαμηνύει ο Πάνας

Αυτό που συνέβη στα Τέμπη δεν μπορεί να τελειώσει έτσι, διαμηνύει ο Πάνας

Πηγή Φωτογραφίας: ΠΑΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΣΟΚ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

«Έχουμε ηθική υποχρέωση να συνεχίσουμε μέχρι τέλους», τόνισε ο βουλευτής Χαλκιδικής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Απόστολος Πάνας

«Έναν χρόνο μετά, η κοινωνία μας παρακολουθεί άναυδη και απαιτεί να χυθεί φως στην υπόθεση και να αποδοθούν ευθύνες, όχι μόνο σε αυτούς που αντιμετωπίζουν ποινικές διώξεις αλλά, εάν υπάρχουν οι προϋποθέσεις, και σε αυτούς που εσείς μεθοδικά προστατεύετε», ανέφερε ο βουλευτής Χαλκιδικής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Απόστολος Πάνας, στη συζήτηση που εξελίσσεται στη Βουλή.

«Ως ΠΑΣΟΚ, είμαστε βέβαιοι ότι είναι μονόδρομος και επιβάλλεται η περαιτέρω ποινική διερεύνηση της υπόθεσης, αφού η πολιτική ηγεσία του υπουργείου δεν διασφάλισε την ύπαρξη ολοκληρωμένου συστήματος σηματοδότησης, λόγω της μη ολοκλήρωσης της μοιραίας σύμβασης», είπε ο Απόστολος Πάνος.

Ακολούθως πρόσθεσε πως «στη δημοκρατία χρειάζονται απλές αποδείξεις για να αποδοθεί δικαιοσύνη και να διαφυλάξουμε την αξιοπιστία του πολιτικού μας συστήματος και για να μην απολέσουμε την ήδη κλονισμένη εμπιστοσύνη των πολιτών. Στη ΝΔ όμως οι αποδείξεις δεν αρκούν για να αποδοθούν οι στοιχειώδεις ευθύνες στους πραγματικούς υπαίτιους».

Θέλουμε να μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια τους συγγενείς αυτών των 57 ανθρώπων, είπε ο κ. Πάνας και πρόσθεσε ότι «θέλουμε να μπορούμε να τους πούμε ότι δεν «είστε μόνοι», «είμαστε κοντά μας». Η συνείδησή μας δεν μας αφήνει να ξεχάσουμε τον άδικο χαμό τόσων ανθρώπων. Αυτό που συνέβη στα Τέμπη, δεν μπορεί να τελειώσει έτσι. Και έχουμε ηθική υποχρέωση να συνεχίσουμε μέχρι τέλους. Σε ό,τι αφορά εμάς το ΠΑΣΟΚ, θα το κάνουμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments