Πολιτική

Σπίρτζης: Ο Φλωρίδης ας κάνει την αυτοκριτική του, μας έχει γυρίσει στο 1950

Σπίρτζης: Ο Φλωρίδης ας κάνει την αυτοκριτική του, μας έχει γυρίσει στο 1950

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Για το αίτημα που κατέθεσε στον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, με το οποίο ανοίγει ο ίδιος τον δρόμο για τη διερεύνηση τυχόν εμπλοκής του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Στον Αέρα» με τη δημοσιογράφο Νίκη Λυμπεράκη, ο Χρήστος Σπίρτζης.

''Όποιος δεν θέλει να ελέγχεται, να μη γίνει υπουργός'' είπε για τον κ. Καραμανλή ο Χρήστος Σπίρτζης

Για το αίτημα που κατέθεσε στον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, με το οποίο ανοίγει ο ίδιος τον δρόμο για τη διερεύνηση τυχόν εμπλοκής του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Στον Αέρα» με τη δημοσιογράφο Νίκη Λυμπεράκη, ο Χρήστος Σπίρτζης.

Υπενθυμίζεται πως με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, και με κοινοποίηση προς όλες τις κοινοβουλευτικές ομάδες, ο κ. Σπίρτζης επικαλείται το Άρθρο 86 παρ. 5 του Συντάγματος, ανοίγοντας ο ίδιος τον δρόμο για τη διερεύνηση τυχόν εμπλοκής του στην τραγωδία των Τεμπών.

«Η κυβέρνηση παίζει το θέατρο του παράλογου. Έχετε δει πολλούς πρώην υπουργούς να λένε: ‘’θέλω να διερευνηθώ;’’» σημείωσε, αρχικά, ο Χρήστος Σπίρτζης.

Και συνέχισε: «Καλό θα είναι να σκεφτόμαστε λίγο τι λέμε όσοι διατυπώνουμε δημόσιο λόγο. (…) Ζήτησα να διερευνηθώ από Ανώτατους Δικαστικούς».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments