Lifestyle

Σταύρος Σβήγκος: «Αμαρτία είναι να αθωώνεται ένας βιαστής, όχι η ομοφυλοφιλία»

Σταύρος Σβήγκος: «Αμαρτία είναι να αθωώνεται ένας βιαστής, όχι η ομοφυλοφιλία»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/ΌΛΑ στο μικροσκόπιο

«Πολύ μακριά από εμένα. Τι να πω… Αμαρτία είναι να βιάζεται ένα 12χρονο και να αθωώνεται ο βιαστής και αυτός που τον βγάζει στο κλαρί»

Τις δηλώσεις του Νίκου Αναδιώτη περί αμαρτίας για την ομοφυλοφιλία σχολίασε ο Σταύρος Σβήγκος στην κάμερα της εκπομπής, Γειά σου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stavros Svigkos (@stavros_svigkos)

«Πολύ μακριά από εμένα. Τι να πω… Αμαρτία είναι να βιάζεται ένα 12χρονο και να αθωώνεται ο βιαστής και αυτός που τον βγάζει στο κλαρί.

Αυτό γιατί δεν το λέει; Τι με νοιάζει τι κάνει ένας ομοφυλόφιλος; Αλήθεια, τι με νοιάζει τι κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του.

Τα γυρίσματα του Έρωτα Φυγά έχουν ολοκληρωθεί, θα παίζει μέχρι το καλοκαίρι. Ήταν μια πολύ ωραία δουλειά, νιώθω γεμάτος από αυτή τη δουλειά».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Νίκος Αναδιώτης κατεβαίνει υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με το κόμμα «Νίκη» και σε πρόσφατη συνέντευξή του τοποθετήθηκε εκ νέου για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Πιο συγκεκριμένα, είχε πει: «Ο Νίκος Αναδιώτης είναι πάρα πολύ αμαρτωλός. Η ομοφυλοφιλία δεν είναι η μοναδική αμαρτία, η μεγαλύτερη αμαρτία είναι η κατάκριση.

Είμαι αμαρτωλός γι’ αυτό πάω στην εκκλησία, αν ήμουν άγιος δε θα πήγαινα. ε θεωρώ τον εαυτό μου ούτε ρατσιστή, ούτε ομοφοβικό.

Θεωρώ ότι αν ήμουν ανύπαντρος θα σκεφτόμουνα ακόμα και τον μοναχισμό. Αν ο γιος μου, μου έλεγε ότι νιώθει διαφορετικά, θα του συμπαραστεκόμουν και θα του εξηγούσα πως πρέπει να σώσει την ψυχή του.

Δε χάνεις την ψυχή σου μόνο και μόνο επειδή είσαι ομοφυλόφιλος. Είναι πολλές οι αμαρτίες που μπορούν να σε οδηγήσουν στην απώλεια της ψυχής σου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments