Πολιτική

Νέα Αριστερά για Τέμπη: Στηρίζει την πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ για πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση

Νέα Αριστερά για Τέμπη: Στηρίζει την πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ για πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//«Η κυβέρνηση πρέπει να φύγει. Η παραμονή της αποτελεί όνειδος για τη δημοκρατία», τόνισε ο πρόεδρος της ΚΟ της Νέα Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης

«Η κυβέρνηση πρέπει να φύγει. Η παραμονή της αποτελεί όνειδος για τη δημοκρατία», τόνισε ο πρόεδρος της ΚΟ της Νέα Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης

Την πρόταση δυσπιστίας που ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ προς την κυβέρνηση για την υπόθεση των Τεμπών θα στηρίξει η Νέα Αριστερά.

«Η Νέα Αριστερά στις 6 Μαρτίου κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ και την Πλεύση Ελευθερίας στην από κοινού κατάθεση πρόταση δυσπιστίας στην κυβέρνηση. Επέλεξαν για μικροκομματικούς λόγους να απορρίψουν την πρόταση αυτή. Σήμερα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επαναφέρει την πρόταση της Νέας Αριστεράς. Εμείς δεν κάνουμε παιχνίδια», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Νέα Αριστερά.

Και συνεχίζει: «Το δήλωσε σήμερα νωρίς το πρωί ο πρόεδρος της ΚΟ της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης: Η κυβέρνηση πρέπει να φύγει. Η παραμονή της αποτελεί όνειδος για τη δημοκρατία. Η Νέα Αριστερά θα στηρίξει την πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση. Δεν πάει άλλο».

Αλέξης Χαρίτσης: Είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της ΚΟ του κόμματος, Αλέξης Χαρίτσης, είχε δηλώσει: «Tο σημερινό πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της εφημερίδας “Το Βήμα” για το έγκλημα των Τεμπών είναι αποκαλυπτικό: το ηχητικό των διαλόγων μεταξύ σταθμάρχη και μηχανοδηγού που διέρρευσε στα ΜΜΕ είναι παραποιημένο. Είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι».

«Αποδεικνύεται πλέον ότι από τις πρώτες κιόλας ώρες η κυβέρνηση έστησε μια τερατώδη επιχείρηση επικοινωνιακής συγκάλυψης και παραπληροφόρησης της ελληνικής κοινωνίας. Επιχείρηση που συνεχίζεται και σήμερα, έναν χρόνο μετά», πρόσθεσε.

«Δεν υπάρχει πια περιθώριο ανοχής», υπογράμμισε ο κ. Χαρίτσης, τονίζοντας ότι «η κυβέρνηση Μητσοτάκη πρέπει να φύγει άμεσα. Η παραμονή της είναι όνειδος για την κοινωνία, τη δημοκρατία, τη χώρα. Συγκάλυψη τέλος. Το δίκιο θα νικήσει».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments