Αθλητισμός

Η αντίδραση του Μπακασέτα όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα για βόλτες των Ελλήνων στη Γεωργία

Η αντίδραση του Μπακασέτα όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα για βόλτες των Ελλήνων στη Γεωργία

Πηγή Φωτογραφίας: EURO 2024 / PLAY OFF / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΕΛΛΑΔΑ - ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Η συνέντευξη τύπου της Εθνικής μας - Τι είπαν Πογέτ και Μπακασέτας

Στους ρυθμούς του κρίσιμου ματς με την Ελλάδα κινούνται στη Γεωργία, καθώς όλη η χώρα ανυπομονεί για τον αγώνα που θα κρίνει την πρόκριση στο EURO 2024, εκεί όπου δεν έχει βρεθεί ποτέ στην ιστορία της.

Ωστόσο, η Γεωργία, σε αντίθεση με το μήνυμα προς το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για την 25η Μαρτίου, φαίνεται πως προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα ενόψει του σημαντικού παιχνιδιού της Τρίτης.Συγκεκριμένα, στον λογαριασμό της εθνικής της ομάδας στα social media, αναρτήθηκε φωτογραφία στην οποία φαίνονται Έλληνες διεθνείς σε κατάστημα εστίασης, της οποίας η λεζάντα έγραφε σκωπτικά: «Μία μέρα πριν το ματς με τη Γεωργία, 4 παίκτες της Εθνικής Ελλάδας: Κωνσταντίνος Τσιμίκας, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Αναστάσιος Μπακασέτας και Βαγγέλης Παυλίδης περπάτησαν εκτός ξενοδοχείου, έφαγαν και επέστρεψαν. Ελεύθεροι θα κινούνται στην Τιφλίδα οι Έλληνες ποδοσφαιριστές».

Στη συνέντευξη Τύπου, μάλιστα, έγινε ερώτηση από Γεωργιανό δημοσιογράφο στον Τάσο Μπακασέτα. Ο διεθνής άσος κλήθηκε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα για βόλτες των Ελλήνων διεθνών και σε εκείνο το σημείο, ο διευθυντής επικοινωνίας της Εθνικής ομάδας παρενέβη και τόνισε ότι δεν υπάρχει κάτι για να σχολιαστεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments