Lifestyle

Κωνσταντάκη: «Με φλερτάρουν νεότεροι αλλά ενεργειακά θα ήθελα να είμαι με έναν 80άρη»

Κωνσταντάκη: «Με φλερτάρουν νεότεροι αλλά ενεργειακά θα ήθελα να είμαι με έναν 80άρη»

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/ Maria Konstandaki

«Το πιο αστείο κομπλιμέντο που μου έχουν κάνει είναι ότι είμαι έξυπνη, καλή και να μην στεναχωριέμαι που δεν είμαι όμορφη»

Για το φλερτ που δέχεται, για τους έρωτες της ζωής της αλλά και για τις αλλαγές που θα ήθελε να κάνει μίλησε το πρωί της Τρίτης 26/3 η Μαρία Κωνσταντάκη. Όπως τόνισε, ενεργειακά θα ήθελε να είναι με έναν 80άρη, ενώ αναφέρθηκε και στους νεότερους άνδρες.

View this post on Instagram

A post shared by Maria Konstandaki (@maria_konstandaki)

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Happy Day» η Μαρία Κωνσταντάκη δήλωσε: «Φέτος ήταν μια δημιουργική χρονιά για μένα. Το να κάνω μια εκπομπή με ζώα, με κάνει να τα ξεχνάω όλα. Δεν σκέφτομαι να συγκατοικήσω με έναν σύντροφο, πιέστηκα όταν το έκανα, θέλω τον χώρο μου. Το πιο αστείο κομπλιμέντο που μου έχουν κάνει είναι ότι είμαι έξυπνη, καλή και να μην στεναχωριέμαι που δεν είμαι όμορφη».

«Έχω υπάρξει ανασφαλής εμφανισιακά. Έκανα πλαστική στη μύτη μου στα 22, γιατί δεν μου άρεσε. Δεν μου αρέσουν και τα δόντια μου, αλλά να τα αλλάξω τώρα στα 50 μου;», είπε αρχικά η Μαρία Κωνσταντάκη.

Η Μαρία Κωνσταντάκη είπε στη συνέχεια: «Έχω ερωτευτεί 3-4 φορές στη ζωή μου πολύ έντονα. Μετά τα 30 μου έφυγε η επιθυμία να κάνω οικογένεια. Η μεγαλύτερή μου σχέση ήταν δυόμισι χρόνια. Δεν τρώω κρέας, αλλά θα πάω σε μια ψησταριά με τους φίλους μου. Με φλερτάρουν νεότερα παιδιά, αλλά δεν θα μπορούσα να είμαι μαζί τους. Ενεργειακά θα ήθελα να είμαι με έναν 80άρη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments