Πολιτική

Άδωνις: Ο Κασσελάκης εξελίσσεται σε Τραμπ

Άδωνις: Ο Κασσελάκης εξελίσσεται σε Τραμπ

Πηγή Φωτογραφίας: ( ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)//«Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξελίσσεται σε Τραμπ», τόνισε, σε συνέντευξή του στον Real Fm, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Με 20 μέρες θητεία μάς το παίζει και κομάντο

«Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξελίσσεται σε Τραμπ», τόνισε, σε συνέντευξή του στον Real Fm, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ειδικότερα, παραχωρώντας συνέντευξη, ο υπουργός Υγείας διερωτήθηκε αν οι Συριζαίοι είναι ευχαριστημένοι» και πρόσθεσε πως «ο Κασσελάκης κάνει συνέχεια πολιτική μέσω του ΤικΤοκ. Είναι ένας άνθρωπος που πάει 20 μέρες φαντάρος, μας το παίζει και κομάντο!».

Ερωτηθείς για το αν θα κατονομαστούν τα επιχειρηματικά συμφέροντα, ο Άδωνις απάντησε πως «τα πράγματα δεν έχουν πισωγύρισμα. Εφόσον κατατεθεί πρόταση μομφής, ο πρωθυπουργός θα μιλήσει όπως πρέπει στον θεσμικό χώρο που πρέπει, ο οποίος δεν είναι άλλος από το Κοινοβούλιο».

Σε σχέση με το χθεσινό πρωτοσέλιδο του Βήματος,  επισημάνθηκε ότι «ο κύριος Λαμπρόπουλος γράφει ότι η κυβέρνηση μόνταρε τα ηχητικά, για να ενισχύσει τη θεωρία του ανθρώπινου λάθους. Μα για ποιο λόγο να το κάνει αυτό η κυβέρνηση; Ο σταθμάρχης είναι προφυλακισμένος, επειδή δεν γύρισε το κλειδί. Η ΕΡΤ, την επομένη που κυκλοφόρησε το ηχητικό, δηλώνει στο κεντρικό δελτίο πως υπάρχει το πλήρες ηχητικό, με τέταρτο μηχανοδηγό. Στη Νοvartis, ο φάκελος υπήρχε στην εφημερίδα Documento ένα εικοσιτετράωρο πριν οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές. Το Βήμα έχει κάνει ένα πολύ μεγάλο λάθος.  Το ίδιο το δημοσίευμα αναφέρει πως το πλήρες ηχητικό βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης. Η κρατική τηλεόραση έπαιξε το πλήρες ηχητικό. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να κάνει η κυβέρνηση κοπτοραπτική».

Αναφερόμενος, στη συνέχεια, στην όλη επικοινωνιακή διαχείριση της τραγωδίας των Τεμπών από την κυβέρνηση, ο υπουργός Υγείας υπογράμμισε πως «η υπόθεση είναι πολύ απλή και πολύ ανθρώπινη. Όλοι μας μπροστά στην εικόνα του δυστυχήματος πάθαμε σοκ. Γιατί όλοι μας σκεφτήκαμε πως το παιδί μας θα μπορούσε  να είναι μέσα. Υπάρχει πόνος, υπάρχει δάκρυ και εμείς ανθρώπινα σκύβαμε το κεφάλι. Η αντιπολίτευση δεν έβαλε, όμως, πλάτη. Απεναντίας, από σεβασμό στον πόνο των οικογενειών, εμείς επιλέξαμε να παραμείνουμε σιωπηλοί».

«Δεν υπάρχει έγκλημα, αλλά δυστύχημα Τεμπών», συνέχισε ο Άδωνις.  «Το έγκλημα προϋποθέτει δόλο. Και κανένας δεν έχει δόλο. Το έγκλημα προϋποθέτει αμέλεια. Η κυβέρνηση κατηγορείται για τη σύμβαση 717. Η μη ολοκλήρωση μιας σύμβασης θεωρείται ότι είναι υπεύθυνη για το έγκλημα. Τότε, το ίδιο ισχύει και για το 112 όσον αφορά το Μάτι. Δηλαδή, επί 150 χρόνια που ανεβοκατεβαίνουν τα τρένα, κακώς κυκλοφορούν; Μα αυτό είναι λαϊκισμός.

Πολύ κακώς πήραν τις θέσεις που πήραν οι κ. κ. Κτιστάκης και Σταμάτης. Ατυχέστατες οι δηλώσεις και των δύο βουλευτών.  Ήταν λανθασμένη, πολύ φοβική η επικοινωνιακή διαχείριση. Δεν υπάρχει έγκλημα. Υπάρχει δυστύχημα. Και οι υπεύθυνοι θα βρεθούν και θα λογοδοτήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης. Η κοινή γνώμη εξέλαβε τη σιωπή μας ως τεκμήριο ενοχής. Η σιωπή μας έγινε από σεβασμό προς τα θύματα και τις οικογένειές τους», συμπέρανε ο υπουργός Υγείας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments