Lifestyle

Μαριάντα Πιερίδη: Με τον νέο της σύντροφο, Πάνο Ιωάννου, στο Λονδίνο

Μαριάντα Πιερίδη: Με τον νέο της σύντροφο, Πάνο Ιωάννου, στο Λονδίνο

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/mariada.s.pieridi

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Δύο μήνες σχέσης συμπλήρωσαν η Μαριάντα Πιερίδη με τον Πάνο Ιωάννου και πρόσφατα το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό.

Η Μαριάντα Πιερίδη συμπλήρωσε δυο μήνες σχέσης με τον νέο της σύντροφο, Πάνο Ιωάννου και πραγματοποίησαν το πρώτο τους ταξίδι.

Το περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί φιλοξενεί τις φωτογραφίες τους από το αεροδρόμιο.

Το ζευγάρι είχε προορισμό το Λονδίνο όπου βρέθηκε για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου.

Η τραγουδίστρια εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο γιος της το πέρασε με τον πατέρα του, Νέστορα Φωτιάδη.

Ο νέος σύντροφος της Μαριάντας Πιερίδη έχει, επίσης, έναν γιο από τον προηγούμενο του γάμο κοντά στην ηλικία του Νικόλα.

Σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ! τα δύο παιδιά φαίνεται πως έχουν γίνει ήδη δύο πολύ καλοί φίλοι.

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο