Πολιτική

Βορίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε τον Παππά ως εισηγητή για το κράτος δικαίου – Κρίμα, λείπει ο Παπαγγελόπουλος

Βορίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε τον Παππά ως εισηγητή για το κράτος δικαίου – Κρίμα, λείπει ο Παπαγγελόπουλος

Πηγή Φωτογραφίας: ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

"Θέλετε να εκμεταλλευτείτε τον ανθρώπινο πόνο", υπογράμμισε ο υπουργός Επικρατείας.

Άναψαν τα αίματα στη Βουλή με το… καλησπέρα της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε η αντιπολίτευση.

«Η πρόταση δυσπιστίας που καταθέσατε δεν είναι κατά της Κυβέρνησης, αλλά κατά της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας. Κατά του Κοινοβουλίου γιατί δεν σας άρεσαν οι αποφάσεις του όπως ελήφθησαν στην υπόθεση των Τεμπών, αλλά και στα υπόλοιπα ζητήματα που θέτετε » ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης παρεμβαίνοντας και σχολιάζοντας τις τοποθετήσεις των εισηγητών του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας.

Ο υπουργός καταλόγισε στην Αντιπολίτευση ότι προσπαθεί να εδραιώσει την πρόταση δυσπιστίας κατά της Κυβέρνηση με «παραλογισμούς, ψέματα, χαλκεύσεις, συκοφαντίες, άσχετες συνδέσεις, υποψίες, υπαινιγμοί. Αυτή είναι η πολιτική σας». «Θέλετε», είπε, «να εκμεταλλευτείτε τον ανθρώπινο πόνο. Αλλά την ανθρώπινη ευαισθησία δεν σας την χαρίζουμε»

Αναρωτήθηκε «από που προκύπτει η εμπλοκή του Πρωθυπουργού; Από πουθενά από την ανάγκη του πραγματικού σας κινήτρου να δημιουργήσετε συνθήκες πολιτικής εκμεταλλεύσεως μιας ανθρώπινης τραγωδίας. Και σήμερα έχουμε την κορωνίδα και την επίρρωση αυτού του πολιτικούς σκοπού. Και σήμερα φάνηκε η μεθόδευσή σας».

Ακούγοντας τους εισηγητές  της αντιπολίτευσης, ο Υπουργός Επικρατείας, παρενέβη, τονίζοντας πως «προσωπικώς αισθάνθηκα deja vu. «Ακούω σε επανάληψη την συζήτηση που έγινε πριν μια εβδομάδα κατά την συζήτηση του πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής. Τα ίδια επιχειρήματα ακριβώς» και «θέλετε να πέσει η Κυβέρνηση γιατί δεν σας αρέσει η άποψη της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας;», τόνισε.

Νωρίτερα, ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, κατηγόρησε την κυβέρνηση πως «η συγκάλυψη είναι η πρώτη σας φύση», μιλώντας για μπάζωμα, ξεμπάζωμα και μονταζιέρα στο σιδηροδρομικό δυστύχημα. «Είδα εισηγητή σε μια πρόταση δυσπιστίας που αφορά το Κράτος Δικαίου και ανάμεσα σε άλλα και το θέμα της χειραγώγησης των ΜΜΕ, τον κ. Παππά… τον κ. Παππά! Από όλους επιλέξατε τον κ. Παππά. Κρίμα που δεν έχει εκλεγεί και ο κ. Παπαγγελόπουλος για να είναι η δεύτερή σας επιλογή και να συμπληρωθεί το σετ του κράτους δικαίου», σχολίασε δηκτικά ο Υπουργός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments