Πολιτική

Πολιτικός εκπρόσωπος στο κόμμα «Δημοκράτες» αναλαμβάνει ο πρόεδρος της ιχθυαγοράς Αθηνών

Πολιτικός εκπρόσωπος στο κόμμα «Δημοκράτες» αναλαμβάνει ο πρόεδρος της ιχθυαγοράς Αθηνών

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Ο 33χρονος πρόεδρος της κεντρικής ιχθυαγοράς Αθηνών Βασίλης Σίμος είναι ο πολιτικός εκπρόσωπος του κόμματος «Δημοκράτες».

Ο 33χρονος πρόεδρος της κεντρικής ιχθυαγοράς Αθηνών Βασίλης Σίμος είναι ο πολιτικός εκπρόσωπος του κόμματος «Δημοκράτες».

Ο 33χρονος πρόεδρος της κεντρικής ιχθυαγοράς Αθηνών Βασίλης Σίμος είναι ο πολιτικός εκπρόσωπος του κόμματος «Δημοκράτες».

Την ανακοίνωση έκανε ο πρόεδρος του κόμματος Ανδρέας Λοβέρδος μέσα από βιντεοσκοπημένη παρουσίαση. Ο κ.Λοβέρδος καλωσόρισε στους Δημοκράτες τον κ.Σίμο με πολύ θερμά λόγια υπογραμμίζοντας «ότι ο Βασίλης Σίμος γνωρίζει τα ζητήματα της αγοράς, της ακρίβειας και του κόστους ζωής όσο ελάχιστοι. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συμπορευτούμε με έναν νέο και τόσο άξιο άνθρωπο και είμαι βέβαιος ότι ο κ.Σίμος θα εκπροσωπήσει το κόμμα μας με τον πιο άμεσο και ειλικρινή τρόπο».

Από την πλευρά του ο Βασίλης Σίμος ευχαρίστησε τον πρόεδρο Ανδρέα Λοβέρδο για την επιλογή της θέσης του πολιτικού εκπροσώπου δηλώνοντας:

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που ο κ.Λοβέρδος επιλέγει νέα πρόσωπα μέσα από τα καθημερινά επαγγέλματα και όχι άτομα του κομματικού σωλήνα. Η χώρα έχει ανάγκη από μια δυνατή εκπροσώπηση με σωστές θέσεις που να παρουσιάζουν τα πραγματικά προβλήματα του τόπου μας.

Θέλουμε να είμαστε οι εκφραστές του χώρου του κέντρου μιας και η αντιπολίτευση μοιάζει νωχελική ενώ το γαϊτανάκι των εσωκομματικών αντιπαραθέσεων έχει αφήσει στην άκρη τα πραγματικά προβλήματα όπως η ακρίβεια.

Εγώ μαχόμενος καθημερινά εδώ και 16 χρόνια κατάφερα τα τελευταία δυο χρόνια να βάλω ένα λιθαράκι στο να εξασφαλίσω τις καλές τιμές αλλά και να θωρακίσω τις τιμές στην επικράτεια ώστε να αποφύγουν οι καταναλωτές την αισχροκέρδεια.

Σκύβουμε χαμηλά το κεφάλι και είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε σκληρά ώστε να γίνουμε ένα με τον κόσμο και να μπορέσουμε να είμαστε μαζί με το Renew Europe στην Ευρώπη. Καλή επιτυχία σε όλους! Οι Δημοκράτες  ήρθαν για να μείνουν»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments