Lifestyle

Μαριάνθη Κάσδαγλη: Όταν βγήκα από το “Survivor” έπεσα θύμα ενός hacker και έχασα όλα μου τα χρήματα

Μαριάνθη Κάσδαγλη: Όταν βγήκα από το “Survivor” έπεσα θύμα ενός hacker και έχασα όλα μου τα χρήματα

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/ marianthikasda

Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Είναι ένα άσχημο γεγονός, ένα ατυχές συμβάν αλλά, αν χάνεις τα χρήματα σου, δεν χάνεις τίποτα. Χάνεις άμα χάσεις τον εαυτό σου. Όσο έχω τον εαυτό, και την υγεία μου και έχω δύναμη, όλα τα φτιάχνω και όλα γίνονται»

Στο πλατό της εκπομπής The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένη η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης Survivor Μαριάνθη Κάσδαγλη.

Η εντυπωσιακή πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη σοβαρή διαδικτυακή περιπέτεια που κλήθηκε να διαχειριστεί λίγο καιρό μετά την επιστροφή από τον Άγιο Δομίνικο.

View this post on Instagram

A post shared by Marianthi Kalatzaki-Kasdagli (@marianthikasda)

Έχασα όλα μου τα χρήματα, τα προσωπικά δεδουλευμένα και τα κέρδη και τις απολαβές από το τηλεπαιχνίδι

«Βγαίνοντας από το Survivor, στην περίοδο του κορονοϊού, έμενα μόνη μου σε ένα ένα διαμέρισμα για δέκα μέρες για να τελειώσω την καραντίνα και έπεσα θύμα χάκερ. Έχασα όλα μου τα χρήματα, τα προσωπικά δεδουλευμένα και τα κέρδη και τις απολαβές από το τηλεπαιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω προσδιορίσει ποτέ δημόσια το ποσό καθότι είναι κάτι προσωπικό, εμού και του δικηγόρου μου που το γνωρίζει μόνο, αλλά σίγουρα δεν μιλάμε για λίγα χρήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαριάνθη Κάσδαγλη.

Εν αναμονή του δικαστηρίου

«Μετά από δυο – τρία χρόνια περιμένω από μήνα σε μήνα να γίνει το δικαστήριο, αν και δεν θα έλεγα πως έχει βρεθεί ο ένοχος. Δεν έδωσα ποτέ κάποιον δικό μου λογαριασμό και ακόμα αναρωτιέμαι πως συνέβη αυτό. Έλαβα ένα μήνυμα αλλά ποτέ δεν προχώρησα σε κίνηση να δώσω προσωπικούς μου κωδικούς. Δεν γνωρίζω πως συνέβη και περιμένουμε να βγει το αποτέλεσμα μέσα από το δικαστήριο», συμπλήρωσε.

«Είναι ένα άσχημο γεγονός, ένα ατυχές συμβάν αλλά, αν χάνεις τα χρήματα σου, δεν χάνεις τίποτα. Χάνεις άμα χάσεις τον εαυτό σου. Όσο έχω τον εαυτό, και την υγεία μου και έχω δύναμη, όλα τα φτιάχνω και όλα γίνονται» επισήμανε η Μαριάνθη Κάσδαγλη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments