Πολιτική

Μαρινάκης: Δεν θα επιτρέψουμε να μείνει έστω και μία σκιά στο δυστύχημα των Τεμπών

Μαρινάκης: Δεν θα επιτρέψουμε να μείνει έστω και μία σκιά στο δυστύχημα των Τεμπών

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Σήμερα θα διεξαχθεί η μάχη των πολιτικών αρχηγών με τη συζήτηση να ολοκληρώνεται με ονομαστική ψηφοφορία στις 21:00 το βράδυ.

Σήμερα θα διεξαχθεί η μάχη των πολιτικών αρχηγών με τη συζήτηση να ολοκληρώνεται με ονομαστική ψηφοφορία στις 21:00 το βράδυ.

Κυβέρνηση και αντιπολίτευση για τρίτη ημέρα βρίσκονται αντιμέτωπες στη Βουλή όπου συνεχίζεται η συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας, με κυβερνητικά στελέχη να κάνουν λόγο για προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης της τραγωδίας που πέφτει στο κενό, και την αντιπολίτευση να μιλά για «παραποιημένα στοιχεία».

Σήμερα θα διεξαχθεί η μάχη των πολιτικών αρχηγών με τη συζήτηση να ολοκληρώνεται με ονομαστική ψηφοφορία στις 21:00 το βράδυ.

Ο Π. Μαρινάκης ξεκαθαρίζει ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να επιτρέψει την εργαλειοποίηση της ανείπωτης τραγωδίας στα Τέμπη και τονίζει ότι, «από την πρώτη στιγμή η κυβέρνηση έσκυψε με σεβασμό το κεφάλι στη μνήμη των 57 αθώων θυμάτων».

Παράλληλα, επισημαίνει ότι η υπεράσπιση της αλήθειας παραμένει απόλυτη προτεραιότητα για την κυβέρνηση, η οποία από την πρώτη στιγμή έχει πει ότι όλα πρέπει να έρθουν στο φως. Ειδικότερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος δηλώνει:

«Από την πρώτη στιγμή, η κυβέρνηση έσκυψε με σεβασμό το κεφάλι στη μνήμη των 57 αθώων θυμάτων των Τεμπών. Και η ανεξάρτητη δικαιοσύνη ανέλαβε να ρίξει φως στην υπόθεση, όπως θέλουμε όλοι. Και αυτήν την επιθυμία της πολιτείας έχει εκφράσει σε κάθε ευκαιρία και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός. Προϋπόθεση της Δικαιοσύνης, όμως είναι η αλήθεια. Δική μας υποχρέωση ως Κυβέρνηση είναι, επομένως, να μην επιτρέψουμε να μείνει έστω και μια σκιά σε ένα τραγικό δυστύχημα που ερευνά η ανεξάρτητη δικαιοσύνη.

Ούτε, όμως, θα επιτρέψουμε σε κανέναν να εργαλειοποιήσει το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών για να μετατρέψει το πένθος της κοινωνίας σε εργαλείο αποσταθεροποίησης της πορείας της χώρας. Από την πρώτη στιγμή είπαμε «όλα στο φως». Και αυτή την αλήθεια υπερασπιζόμαστε στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας στη Βουλή».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments