Ελλάδα

Ένοχος ο Μίχος τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό έκρινε το δικαστήριο – Αθώα η μητέρα

Ένοχος ο Μίχος τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό έκρινε το δικαστήριο – Αθώα η μητέρα

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ 12ΧΡΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Το δικαστήριο δεν υιοθέτησε τελικά την εισαγγελική πρόταση, κηρύσσοντας ένοχο τον Ηλία Μίχο για το αδίκημα του βιασμού κατά πλειοψηφία - Αθώωσε τη μητέρα της 12χρονης

Την ενοχή του Ηλία Μίχου, βασικού κατηγορούμενου για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης στον Κολωνό, αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον Ηλία Μίχο για όλα τα σοβαρά αδικήματα με βάση το κατηγορητήριο (κατάχρηση ανηλίκου, πορνογραφία ανηλίκου, μαστροπεία και παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών), ενώ κρίθηκε αθώος μόνο για την κατηγορία εμπορίας ανθρώπου.

Ειδικότερα το δικαστήριο αρνήθηκε την εισαγγελική πρόταση και κατά πλειοψηφία 5 προς 2 έκρινε το 55χρονο επιχειρηματία για βιασμό, φέρνοντας τον, αντιμέτωπο με ισόβια κάθειρξη.

Ως προς τα υπόλοιπα αδικήματα κρίθηκε :

Ένοχος για κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη με 5 προς 2. Ένοχος ομόφωνα για πορνογραφία ανηλίκου (κατείχε και διένειμε το υλικό μέσω πληροφορικών συστημάτων) Ένοχος για Μαστροπεία με 4 προς 3 και Αθώος για Εμπορία ανήλικου Ένοχος Παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments