Οδηγός

ΑΣΕΠ: Τα αποτελέσματα της πρακτικής δοκιμασίας για τους διορισμούς στην ΥΠΑ

ΑΣΕΠ: Τα αποτελέσματα της πρακτικής δοκιμασίας για τους διορισμούς στην ΥΠΑ

Πηγή Φωτογραφίας: ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Εκδόθηκαν από το ΑΣΕΠ τα αποτελέσματα της πρακτικής δοκιμασίας ορθοφωνίας για τις μόνιμες προσλήψεις των κλάδων ΠΕ ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας και ΤΕ Πληροφοριών πτήσεων.

Προκειμένου να καταρτιστούν οι πίνακες διοριστέων που αφορούν στην πλήρωση ενενήντα δύο (92) θέσεων ΠΕ Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ) και εννέα (9) θέσεων ΤΕ Πληροφοριών Πτήσεων (AFISO) στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (Υ.Π.Α.) – Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, η Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού ανακοινώνει τα αποτελέσματα (επιτυχόντες, μη επιτυχόντες, απόντες) της πρακτικής δοκιμασίας «Εξέταση Ορθοφωνίας», σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην προκήρυξη 1ΓΒ/2023.

Σημειώνεται ότι οι μη επιτυχόντες υποψήφιοι καθώς και αυτοί που δεν προσήλθαν στην πρακτική δοκιμασία, εμφανίζονται μόνο με τον Αριθμό Μητρώου Υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση. Ενστάσεις κατά του αποτελέσματος της πρακτικής δοκιμασίας δεν επιτρέπονται.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments