Πολιτική

Άδωνις: Οι συνωμοσιολογίες του Βελόπουλου έγιναν κεντρικό αφήγημα της αντιπολίτευσης

Άδωνις: Οι συνωμοσιολογίες του Βελόπουλου έγιναν κεντρικό αφήγημα  της αντιπολίτευσης

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ / 2η ΗΜΕΡΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Άδωνις: Η Κωνσταντοπούλου είναι ό,τι πιο εμετικό πολιτικά

Την πεποίθησή του ότι ο μεγάλος πολιτικός κερδισμένος στο χώρο της αντιπολίτευσης είναι ο Κ. Βελόπουλος, διατύπωσε, σε σημερινή παρέμβασή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Πιο ειδικά, παραχωρώντας συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό Σκάι και ερωτηθείς για τις πρόσφατες αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για το δυστύχημα των Τεμπών, ο υπουργός Υγείας σημείωσε πως «ο μεγάλος πολιτικός κερδισμένος των ημερών είναι μακράν ο Κυριάκος Βελόπουλος» και ότι τούτο οφείλεται στο ότι «αυτός άρχισε να λέει παλαβομάρες και ανοησίες για τα Τέμπη, τις οποίες σταδιακά υιοθέτησε και η υπόλοιπη αντιπολίτευση».

«Η ιδέα, η χαζή ιδέα είναι ότι η κυβέρνηση γνώριζε μέσω του νεκρού μηχανοδηγού που ήταν πρώην εθελοντής στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι το τρένο της εμπορικής αμαξοστοιχίας μετέφερε κάποιο παράνομο υλικό και άρα, όταν έγινε η σύγκρουση των δύο τρένων, η πρώτη αγωνία της κυβέρνησης ήταν να συγκαλύψει το παράνομα μεταφερόμενο υλικό της εμπορικής αμαξοστοιχίας και όχι η διάσωση των τραυματιών και η περισυλλογή των νεκρών, και ότι μάλιστα, μπάζωσε το χώρο για να αλλοιώσει τα στοιχεία και να μη βρούμε το παράνομα μετακινηθέν υλικό. Αυτή η χαζομάρα κέρδισε σταδιακά έδαφος και έγινε καραμέλα στο στόμα της αντιπολίτευσης. Θέλω, βέβαια, η δικαιοσύνη να ερευνά τα πάντα, ακόμη και αυτές τις χαζομάρες, ότι δήθεν η κυβέρνηση γνώριζε πως γινόταν παράνομο υλικό χάρη σε μηχανοδηγό. Ο Βελόπουλος κατάφερε αυτή τη θεωρία να την καταστήσει κεντρικό αφήγημα της αντιπολίτευσης!».

«Ως μοχλός χρησιμοποιήθηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου», συμπλήρωσε ο υπουργός Υγείας και πρόσθεσε πως «η Ζωή Κωνσταντοπούλου παρουσίασε προεκλογικά ένα γλυκό προφίλ. Μοίραζε χαμόγελα και έκανε καρδούλες. Όμως, πιο εμετικό τρόπο αντιπολίτευσης από την Κωνσταντοπούλου δεν έχω συναντήσει στη ζωή μου. Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας δεν άλλαξε βέβαια χαρακτήρα. Διέκοπτε ομιλίες, ειρωνευόταν, διακίνησε τη θεωρία περί μπαζώματος. Μιλούσε και έκανε διακοπές συνεχώς. Συνολικά, μίλησε τέσσερις ώρες», υπογράμμισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments