Αθλητισμός

Σέρχιο Αραούχο: Η ΑΕΚ αναμένει την τελική απόφαση για το αν θα μείνει στην ομάδα

Σέρχιο Αραούχο: Η ΑΕΚ αναμένει την τελική απόφαση για το αν θα μείνει στην ομάδα

Πηγή Φωτογραφίας: [368170] ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΑΕΚ//EUROKINISSI

Η ΑΕΚ αναμένει την τελική απόφαση του Αραούχο για το αν θα μείνει στην ομάδα και τις επόμενες σεζόν, με τις προβλέψεις να είναι δύσκολες

Ο αρχηγός της Ένωσης έχει ταλαιπωρηθεί φέτος από τον τραυματισμό του. Δεν μπήκε ξανά στο χειρουργείο αλλά εδώ και καιρό πήγαινε συντηρητικά. Εξ ου και πως οι συμμετοχές του το τελευταίο χρονικό διάστημα κυμαίνονται στα 30-35 λεπτά.

Ο Αραούχο φέτος έχει 4 γκολ σε 29 ματς. Πάντα ιδρώνει τη φανέλα, ξεχωριστή η σχέση του με τον κόσμο της ΑΕΚ. Όλα αυτά δεν τίθενται σε συζήτηση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sergio Ezequiel Araujo (@sergioaraujo11)

Ο Αραούχο είναι το ζήτημα αν θα μείνει. Η ΑΕΚ έχει κάνει σύμφωνα με πληροφορίες, την κίνησή της. Πλέον, η μπάλα έχει περάσει στο γήπεδο του παίκτη. Ο 32χρονος άσος έχει ένα σοβαρό προσωπικό ζήτημα. Η Λας Πάλμας από την οποία ήρθε στην Ελλάδα φαντάζει ως μια πιθανή επιλογή. Υπάρχουν όμως κρούσεις και από άλλα πρωταθλήματα, όπως το MLS. Διαχρονικό το ενδιαφέρον.

Ο Αραούχο δεν έχει πάρει ακόμα την απόφασή του στο 100%. Όσο περνούν οι ημέρες, ωστόσο, η παραμονή του φαντάζει ολοένα και πιο δύσκολη. Αν συμβεί αυτό, τότε ο Αλμέιδα θα θελήσει έναν παίκτη, που θα κάνει περίπου τη δουλειά που κάνει ο Αργεντίνος κάπτεν. Πολυεπίπεδη μέσα στο γήπεδο, πρέσινγκ στον αντίπαλο, κλεψίματα και αυτοθυσία.

Όχι εύκολο.

Πηγή: sportime.gr//Γιάννης Χωριανόπουλος

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments