Διεθνή

Ο βασιλιάς Κάρολος θα πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση

Ο βασιλιάς Κάρολος θα πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΥΑΔΙΚΤΥΟ

Η προγραμματισμένη παρουσία του βασιλιά Καρόλου στη λειτουργία στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor είναι ένα σημάδι ότι τα πράγματα πηγαίνουν προς τη σωστή κατεύθυνση δήλωσε πηγή από το παλάτι στην Telegraph.

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα θα δώσουν το παρών στη σημερινή λειτουργία της Κυριακής του Πάσχα στο Bentley, καθώς επιστρέφουν διακριτικά στη δημόσια ζωή.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα θα καθίσουν λίγο πιο μακριά από τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Ήταν τον περασμένο χρόνο που ο βασιλιάς Κάρολος οδήγησε την οικογένειά του με τα πόδια στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor, όπου και ενώθηκε με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, την Κέιτ Μίντλετον και τα τρία τους παιδιά.

Φέτος αναμένεται να οδηγηθεί με το αυτοκίνητο μέχρι την πόρτα σύμφωνα με τη Sunday Express.

Αυτή θα είναι και η πρώτη εμφάνισή του από τότε που ο βασιλιάς Κάρολος άρχισε να λαμβάνει θεραπεία για τον καρκίνο. Θα σηματοδοτήσει την επιστροφή του στη δημόσια σκηνή σύμφωνα με τους μυημένους στα βασιλικά θέματα.

Ο βασιλιάς Κάρολος θα καθίσει με τη βασίλισσα Καμίλα, αλλά μακριά από τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας για να προστατεύσει την υγεία του κατά τη διάρκεια της θεραπείας του.

Η πρώτη εμφάνιση του βασιλιά Καρόλου Η προγραμματισμένη παρουσία του βασιλιά Καρόλου στη λειτουργία στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor είναι ένα σημάδι ότι τα πράγματα πηγαίνουν προς τη σωστή κατεύθυνση δήλωσε πηγή από το παλάτι στην Telegraph.

Έρχεται μάλιστα μία εβδομάδα αφότου η νύφη του Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε επίσης με καρκίνο και υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον δεν θα δώσουν το παρών στη λειτουργία. Ο πρίγκιπας Άντριου θα ηγηθεί της πομπής των υπόλοιπων μελών της βασιλικής οικογένειας καθώς φτάνουν στο παρεκκλήσι.

Απουσία του πρίγκιπα Γουίλιαμ, του αδερφού του πρίγκιπα Χάρι και των παιδιών τους, ο Άντριου έχει το προβάδισμα ως όγδοος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου.

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα θα βρεθούν στη λειτουργία, όπως είναι επίσημα γνωστό, από τις 10:45 έως τις 11:45.

Οι δυο τους δεν θα βρεθούν σε δεξίωση ούτε θα παραθέσουν ιδιωτικό οικογενειακό γεύμα μετά τη λειτουργία σύμφωνα με τις εντολές των γιατρών.

Αυτό γίνεται για να διασφαλιστεί ότι ο μονάρχης δεν θα έρθει σε επαφή με οποιαδήποτε πιθανή μόλυνση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments